torsdag 6 augusti 2009

Sol genom taket

Härligt att vakna upp till klarblå himmel och veta att man har en härlig semesterdag framför sig.


Murandet fortsatte så långt de bara kunde med tanke på att sedan var det stopp pga av altangolvet. Det har varit guldvärt som tak när det har renget

Takpannorna åkte ner från altantaket.

Här får de ligga och vänta på resten av takpannorna. Bara för någon behövande person att komma förbi, det är Vitting lertegel.

Sedan åkte reseten av reglarna ner. Hade hoppats på att fått rivit även panelen i dag men jag tog ett varv med kanttrimmern. Även gräsmattan måste få sitt även fast man bygger.
Får se hur det går att sova i natt, så här ljust har det aldrig varit i vårat sovrum innan.

Blomkrukorna under altantaket var jag tvungen att tömma så den klematisen fick flytta hit till min vita klematis. Även lyktan och grodhuset fick flytta hit. Man vill ju gärna ha det lite fint även fast att resten av tomten ser ut som ett bombnedslag.

Alla platser är bra att förvara saker på utan de dåliga. Här är ett litet fack i berget vid altanen på baksidan av huset. Japp det är ett lika brant berg här som det är vid garaget där vi stod och kastade upp plank.

I morgon, fredag, ser jag fram emot att få åka till min kusin och träffa andra kusiner och ta en svalkande dopp i deras pool. Väl behövt efter dessa leriga och svettiga dagar. Undrar om deras poolfilter klarar två så smutsiga personer som vi är?!

/iKa

2 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Nu börjar vi utomstående se att ni kommit nånvart med - så skoj!
Hoppas att ni får skoj hos din kusin - bra att ta paus i arbetet

Millan sa...

Här har jag inte varit på några dagar och vips har jag en hel sida med inlägg, jisses vad ni har jobbat =) måste ändå vara skönt att det syns lite förändringar nu.

Ha det gott!