tisdag 11 december 2012

Jag ser ljuset med det svarta

Nymålad teakbyrå
En stycke svart, hög blank byrå a la 50-tal målad och klar. Handmålad med högblank svart Jotun färg. Ser ju nästan ut som ett proffs har gjort det, eller hur?

Slätt och blankt
Riktigt nöjd är jag, nu skall jag försöka hitta hyllpapper att lägga i och sedan fylla lådorna med massa skräp som vi har runt omkring oss.

Vill man ställa något på en så fin yta?
Det blir inga bilder på helheten för då blir det inte lika roligt när gungstolen är målad och mattan på plats.

Måla benen eller inte?

Okej jag är inte helt klar. Man skall ju inte belasta en nymålad yta så jag har inte vågat vända upp och ner på den för att komma åt benen. Jag har inte helt bestämt mig för om jag skall måla benen eller inte. Vad tycker ni?

Nu bara 30 grå pinnar kvar att måla och problemet med att hitta en snygg matta till. Har ni förslag får ni gärna höra av er!

/Erika

3 kommentarer:

Adaras mamma sa...

INTE måla benen! Ser det blir lite mer sammanhängande med golvet om du inte gör det, även om det kommer en matta under. Plus att det är snyggare med omålade träben på möbler. Och mer praktiskt. Tänk på dammsugare som kommer att skrapa och göra märken. Mot trä blir det inte så farliga märken, medan färg tar mer stryk.

Cissi sa...

Måla benen säger jag, annars går man och stör sig på det, ialla fall jag men smaken är som baken ;) /Kram, C!

lisa sa...

Ha ha mycket fint! Blev ju jätte bra :) Gillade ni att måla med den? Visst är valpen söt. sov lite middag med den nu ;) he he

GOD JUL!