måndag 10 augusti 2009

Hall

Så här ser utsikten ut från våran ytterdörr nu. Nu ser man rakt i den blivande hallen. Sambon spikade reglar och jag satte upp asfaltsboarden. Lagom spik för mig att spika med min lilla hammare.

Bra bild att jämföra hur högt taket kommer bli. Lägg på en topp på takstolarna så ser ni redan nu att vi blir lite högre.

Vi kommer att regla upp exakt likadant på andra sidan huset. På så sätt blir vårat hus fyrkantigt, hoppas ni förstår hur det är tänkt.

Svärmor var här en stund i dag och målade lite åt oss. Fick göra iordning i målartältet för det gick inte att stå ute och måla på garaget. Så nu är det fritt fram för folk att komma och ställa sig i tältet att måla.

Var förbi en köksleverantör i dag, de hade så fina kök. Prislappen var kanske lite väl hög men men man får ju börja samla in offerter någonstans.
Täntke passa på att titta in till en byggshop som har flera stora märken av fönster. De har ingen mail så jag tänkte att de kunde få den information som behövs från mig för att kunna sätta i hop en offert. Dock var det ett par före som hade tusen och en frågor så efter ca 20 gav jag upp. Kan man inte få kontakt med dem på ett bättre sätt 2009 blir det ingen affär med oss. Ingen mail!!!

Första semesterveckan är över och det känns inte alls bra, den gick alldeles för fort.

/iKa

7 kommentarer:

Malin sa...

Oj vilken fart ni satt...vi som tog ett år på oss efter bygglov till vi kom i gång;-)
Hälsar
/Malin

Julia sa...

Oj vad fort det går! Nu när reglarna är uppe har det verkligen blivit skillnad och bilderna var så bra med din beskrivning till om hur det kommer att bli med taket.

Adaras mamma sa...

Wow! Ser ut att gå riktigt fort tycker jag. Håller tummarna för ännu en dag utan ösregn...

Adaras mamma sa...

Hummm, precis när jag skrivit klart tittade jag ut genom fönstret. Gissa vad jag ser (förutom motorväg) - ösregn! Hoppas på uppehåll lite senare i alla fall!

Vimsingen sa...

Trevligt. Har ni funderat på vad ni ska ha för ytterdörr?
Eller behåller ni den gamla?

Anki N sa...

Opps...här var det fler som renoverade. Kul med förnyelser i husen. Ser ut att bli kanonfint.
Trist när man inte når de man vill och får svar på sina frågor, hoppas du finner svar o hjälp på annat håll. Byggbraschen o dess fack är stor.
Hej från Anki N som slank in

Millan sa...

Luftigt och fint i hallen ;)
vilka stenåldersmänniskor de dära utan mail.

Ha det gott på den fortsatta semestern.