måndag 24 augusti 2009

Riva ställning

Idag har vi sett till att ställningen kommit på palts på gaveln så att sambon kan nå hela vägen upp i nock. Sedan plockade vi ner den ställning vi haft på framsidan och lagt den i ordning för att så småningom hämtas. Alltid skönt att få lite ordning på alla höger på tomten, specielt när man ska få ännu en leverans med material.

La ut en annons på blocket om takpannor och dessa fönster. Fick svar efter en halvtimma, nu får vi se om han håller det han lovat och verkligen kommer och hämtar allting. Har ju inte de bästa erfarenheterna när det gäller detta.

Sambon har varit på baksidan och sett till att väggen är rak, inte alltid fallet i ett hus från 1954. Hittade reglar från ett fönster som funnits i det gamla köket, här bakom är vårat sovrum nu. Skivan till vänster är för ett fönster som suttit vid handfatet men sambon satte igen det för att slippa insynen innan min tid.

Eftersom jag har semester unnar jag mig ett glas likör så här på måndagkvällen. Gäller ju att passa på dessa sista dagar.

Skål på er!

/iKa

5 kommentarer:

Malin sa...

Det är både fördelar och nackdelar med att bygga nytt. Spännande att hitta spår från gamla renoveringar! Skönt med semester, vill gärna ha en vecka till...
/Malin

Elins tittskåp sa...

Oj, vad ni har slitit, men så skönt när allt blir färdigt. Klart man måste unna sig ett glas likör efter vägen. Kramar Birgitta

Maria sa...

Gaaaah!

Nackdelen med att ta bloggsemester är att det är så väldigt mycket att läsa ikapp!

Hos dig var det verkligen gediget minsann! Shit vad här har hänt saker. Vilken jädra skillnad. Oj vad ni slitit på. Det kommer verkligen att bli super när det är klart.

Kämpa på.

Kram Maria

Humlan sa...

Oj vilket arbete ni gjort! Spännande! Du gör helt rätt i likören! *ler*
Må så gott!!

Vimsingen sa...

Halva jobbet är att städa och försöka hålla hus och trädgård beboerligt.
Vi har tur som fått låna grannens trädgård så att poljarna kan sparka boll.
Skål själv något måste man ju få roa sig med när man bygger!
/Vimsingen