tisdag 22 september 2009

Spahelg


Tillbaka till vardgen igen efter en underbar helg på Varbergs Stadshotell & Asia Spa. Blev aldrig så att jag hade med mig mobilen till själva spaat så ni få hålla tillgoda med lite bilder från Varberg stad tagna med mobilen.


Lutande träd vid Varbersfästning
Efter underbara måltider, badande och massage så tog vi oss en promenad i ett väldigt varmt och soligt Varberg för att vara i slutet av september innan vi begav oss hemåt igen.

 
Bilderna i förra inlägget visar verkligen deras anläggning som jag uppfattade den, varm, lugn och inte en massa feminint lull-lull. Rekomenderar verkligen att ta en helg ledigt och åka hit, kanske då specielt om ni håller på att bygga och inte har så mycket energi kvar för tillfället.

Har fotat en del från vårat garage så jag hoppas kunna visa lite mer detaljer från det, både invändigt och utvändigt. Har haft lite svårt att komma in på bloggen hemifrån så det kanske tar ett tag innan det kommer ut. Denna vecka blir det kakel och köksfirmor igen, hoppas att vi kan komma några steg närmare att få detta avklarat.

Tjing tjing!!

/iKa

6 kommentarer:

Mia sa...

Åhh vad skönt det låter. Har aldrig varit där men hört mycket om det. En gammal vän jobbade där, i alla fall för ett tag sedan. Måste bara dit nångång...

Kram Mia

Villa Runnaby sa...

Vad härligt med spa!
Hoppas at ni hittar något bra kakel. Jag vet inte hur många vändor vi har åkt och tittat, ju mer man ser desto mer förvirrad blir man :)

Jord under naglarna sa...

Det låter ju hur bra som helst!!
Vilken underbar miljö det ser ut att vara.

Veronica sa...

Låter ju hel underbart! Passar nog husyggare extra bra:) Kanske alla skulle få med ett presentkort till spa anläggning tillsammans med bygglovet!?! Prata om behövlig friskvård!

//Veronica

Vimsingen sa...

Gud va skönt det låter. Byggen sliter verkligen.
/Vimsingen

Marina sa...

Det låter jättehärligt med spa!