lördag 25 december 2010

Vinterhälsning

Vedbod
Idag har varit en typisk Juldag, vi har "bara" samlat energi. Kommer behövas för vår plan är att köra på ordentligt nu i mellandagarna med huset.

Takpannor
Jag tog på mig ordentligt med kläder och tog med mig kameran ut på en promenad i det fina vädret. Alltid roligt med lite fina vinterbilder till arkivet.

Isig parkbänk
Blev en kort promenad runt åkern, gick förbi en något kall bänk med fina istappar på.

Trädgårdsdekoration
Den här fjärilen fryser nog en aning men den jag hittade i garaget verkar ha gått i ide och kommer säkert bli en fin fjäril igen nästa år.

Utedusch
Vi saknar fortfarande dusch men att använda den här är inget alternativ, då åker jag hellre någon mil till gymmet och fräschar upp mig där.

Eldkorg
Förra årets julklapp har använts flitigt de sista veckorna. Jätte mysigt att ha en lite lagom brasa tänd när man får gäster. Jag går igenom vårt vedförråd och väljer sådan ved som inte är lika fin att elda inne. Vill ju spara de fina vedklabbarna till kaminen inomhus. Det tråkiga är att veden tar så fort slut och det är svårt att ha koll inifrån när det är dags att fylla på.
Idag fick brasan brinna för att göra det lite mysigt för de personer som vågade trots det kalla vädret och ta sig en promenad.

Julentré
Nu sitter jag inne i ett varmt kök med en kopp varm choklad och en varm och go julklapp på mig. Tänk om vi redan hade fått våran egna julklapp. Då hade jag legat under vårt tjocka, varma och goa dubbeltäcke och myst i en super härligt säng! Den som väntar på något gott......

God fortsättning på er!
/Erika

5 kommentarer:

Marina sa...

Jag var också ute en sväng idag, eller sväng är lite klent. Det blev en rejäl runda faktiskt trots att det var riktigt kallt och isig vind. Men väl inne vid brasan igen så var det väldigt skönt.

Önskar er en fortsatt skön julhelg! Kram!

Mia sa...

God fortsättning!
Det var ett tag sedan jag kikade in hos dig, tiden har inte riktigt räckt till med en liten bebis som vill ha uppmärksamhet. Blir oftast en snabb kik bara men utan att lämna några spår. :)

Jag är verkligen så imponerad av erat bygge, fantastiskt vad mycket ni har gjort och det blir ju så fint.

Kram Mia

Humlan sa...

Här snöar det idag, misstänker att jag får ta ett varv med snöskyfflen sen.

God fortsättning! Och glöm inte att mysa lite då och då under ert slit med huset!

Varm kram!
Veronica

It's a house sa...

Vilka underbara pardörrar ni satt in!!!

Önskar en skön fortsättning!

Sandra | Inspirera Mera sa...

Vilken härlig vinterdag! God fortsättning.

Svar:
Ja få mysa med katterna är riktigt bra terapi.