tisdag 21 december 2010

"Knö dej in för dörra är trång"

Titt ut!
Helgens arbete var att minska draget i hallen och öka säkerheten. Har tagit fram lite före bilder också så att man kan jämföra. Inte alltid lätt att få till bilder i dagsljus så när man är hemma och är sjuk får man passa på. Hoppas nu att man blir helt frisk till jul som firas i vårt fina kök och kamin. Myyyysigt, längtar verkligen!
Januari 2010

December 2010
Ser ni skillnaden för nästan ett år sedan och idag?

December 2010


En härlig pardörr som har stått i vårat garage sedan vi fick fönsterleveransen sommaren 2009. Det är vad vi har jobbat med ihelgen.


Så härligt att äntligen få den på plats även om man nu måste vara extra försiktigt så att den inte blir skadad.
 Stackars lilla Bosse som inte jamar när han skall in utan gärna kraffsar på dörren. Får försöka hitta på en lösning åt honom.

Vill ni titta på insidan?

Början av december 2010


Den fina insidan på dörren med vårat superlås och japp, vi har larm med för den som blev nyfiken.

Tapeter och en trapp så har vi en komplett hall. Att bara få se panelen och dörren i hallen känns väldigt konstigt. Den gamla dörren har varit med i många år. Nu har vi verkligen kommit närmare att kunna se vårat slut resultat. Blir bara mer och mer ofattbart att man skall få bo så här fint.

/Erika

4 kommentarer:

Eva sa...

Heeeeelt fantastiskt underbara dörrar! Du är medveten om att du kommer få bjuda in alla dina bloggläsare på en kopp te sen när allt är klart, va!? =)

Klipphöjden3 sa...

Underbar dörr! Färgen är verkligen perfekt. Så här i efterhand är det något jag saknar, en dubbeldörr. Men men man kan inte få allt.
Krya på dig!

Marina sa...

Jättefin dörr!

Krya på dig till jul. Kram!

Helene sa...

Härligt med en fin dörr!

Ha en riktigt skön jul och nyårshelg!
Kram Helene