torsdag 7 juli 2011

Bygghandel


Nu när de stora projekten är avslutade så vill vi rensa bort allt material som har blivit över från tomten. Därför passar det perfekt att bygga en fin liten förvaringsplats till detta i hop med förrådet.
  

Panel byttes ut innan vi åkta på semester så det var bara ett lager färg som behövdes innan sambon kunde få börja spika igen efter sitt veckolånga uppehåll. Gissa om det kliade i hans fingrar!!


Riktigt tak med papp och pannor skall det vara. Flera fack att stapla plank på och till och med lite förvaring för kabeln. Det skall komma upp en grind/dörr här för så att man inte behöver se plankorna hela tiden. Nu slipper vi även ett dö utrymme som bara samlar på sig en massa löv.


Vår granne tyckte att våran friggebod var som en liten bygghandel och nu har vi byggt ut vår bygghandel med lite plankförvaring. Precis som det är när man kommer in på en riktigt bygghandel!

Jag var så nöjd med min solbränna från Grekland men de vita fläckarna som nu har tillkommit gör sig inte riktigt i hop. Tom på tårna har jag fått någon skvätt, så är det när man målar barfota på sommaren! En annan bra sak med att måla taket i farstukvisten är att gäddhänget får sig en fin omgång.

Ha de!
/Erika

5 kommentarer:

Marina sa...

Ser verkligen seriöst ut det där.
När beräknar ni vara helt klara med hustill/ombygget, både inne och ute alltså? Ni måste har hållit på i flera år?

Kram!

Jansson bygger hus sa...

Smart :) Ser ut som en mini bygghandel :) Hilsen Elin

Helene sa...

Ja, varför gå på gym när man kan bygga hus och arbeta i trädgården ;-)

Förvaringen för plank mm. blev ju superbra!

Kram Helene

Anna sa...

Vad fint det blev! Smartide! Ja. målning ger snygga armar!

Villa Runnaby sa...

Vad fiffigt!

Vi har också högar med brädor som ligger. Ser jättebra ut!

/Susanne