söndag 17 juni 2012

Med fötterna i soffan

Nova från EM
Ett par veckor tidigare än vad som först var lovat har vi äntligen fått hem vår soffa. Vi har köpt den hos Europamöbler och modellen heter Nova traditionell hörnsoffa med divan + öppet avslut höger. Här finns det lite mer att läsa.

Divan
 Här intogs en liten middagslur idag endast för test av soffan så klart.

Öppet avslut
Just nu sitter sambon i soffan och tittar på film. Är lite konstigt att ha honom där uppe, vi har levt på liten yta i flera så så det kommer nog ta ett tag att vänja sig. Tror han sitter i den bortersta delen, om filmen tystnar och han inte kommer ner så vet jag vad han gör. Han testar nog med soffans alla fördelar!


Breda armstöd
 Ett fint brickstöd på det här armstödet så klarar vi oss utan soffbord ett tag till!

Nackstöd
Inte för att jag är jätte lång men dagens soffor är inte höga i ryggen så denna tom stöttade mitt huvud idag vid "testet".
Soffben
Blanka fina soffben, matchar andra detaljer på övervåningen så nu blänker dem i hop. Nej benen är inte sneda det är fotografen det är fel på.

Måndag igen i morn, härligt med kort vecka dock. Det känns som semestern är lite väl långt bort just nu annars.
/Erika

3 kommentarer:

Taklyftet sa...

Väldigt fin soffa, det måste känna underbart att ha kommit så här långt eller hur? Du har nog rätt angående Hotensian, den blir snigel föda... suck.

Marina sa...

Den där soffan ser ut som vår. Det finns nog ganska många som är snarlika men helt klart är den lik.

Kram

Taklyftet sa...

Håller med om att det känns så länge sedan vi var iväg på trädgårdsrundan. Det var kul och väldigt trevlig. Vi får försöka ses i sommar? När har du semester och är ni hemma?