söndag 16 februari 2014

Tidningar lite över allt

Tidningar a la 60-tal
I bland fastnar vissa kommentar som man får. En kollega tyckte att jag la mycket pengar på tidningar, med antydan att det var för mycket pengar.  Jag läser många olika, jag gillar tidningar och jag delar gärna med mig av min tidningar. Jag förstår fortfarande inte riktigt vad person har med saken att göra?

Tidningar i badrummet
När vi byggde som allra mest var tidningar om bygga och inreda. Nu är det mer träning och när det är säsong om trädgård. Hemma har jag dem lite överallt, alltid inspirerar någon till att hitta på något. Och så är det ju ofta väldigt fina omslag!

Tidningar med rosa tema
Nu har ett nytt tema på tidningar lagts till hyllan, nämligen rosa bröllopstidningar. Kunde ju inte låta bli att köpa en drös på bröllopsmässan i går. Såååå många fina bilder som ger mig idéer till hur den stora dagen i våra liv kan komma att bli.

Jag kommer fortsätta köpa mina tidningar och jag kommer fortsätta ta med mig en del av dem till jobbet så kan hon sitta där och tycka vad hon vill. Vad är det för fel med att ha olika intressen?

/Erika, som älskar tidningar!!!

2 kommentarer:

susanne sa...

Jag har också massor av tidningar. Måste rensa ut en del...trädgårdstidningar, mattidningar, inredning, några pyssla-fixa-själv...Jag har börjat tröttna på en del, tycker samma saker kommer igen, men så blir jag inspirerad av någon fin framsida och så köper jag en till.../susanne

Husprojekt Drömhus sa...

Låter härligt med bröllop, lycka! Blir det ett sommarbröllop? Tidningar, vem kan få för få? just nu är det mest vi barn & mama som fylls på mitt nattduksbord.