tisdag 19 augusti 2014

Honungsros Helena

Honungsros
De sista dagarna har det varit regn och kalla vindar här. Då får man passa på att njuta lite extra av sommaren som förhoppningsvis inte är helt över för i år, som att t ex titta på lite bilder från trädgården.

Under sommaren fick jag en fråga om jag hade lite bilder på min honungsros. Vår honungsros är egentligen två rosor som växer mycket tacksamt vid vår altan. Nu när vi har lagt om vår gång till farstun så möts man av härliga dofter på väg från bilen när rosen blommar som mest. Vill man ha en ros som inte är så kinkig i sin trädgård är detta är bra val.

Honungsrosen var den första rosen i trädgården och jag har försökt att fylla på med lite fler sorter. Vissa växer bra och vissa mindre bra. Det var det här med tålamod och låta dem ta sin tid.......


/Erika

2 kommentarer:

Evas Kvarnaro sa...

Den honungsrosen hade varit något för mig,riktigt vacker, man borde blanda några sorter. Jag har en som är två år och den står still i växten tycker jag.

Må väl/ Eva

Marina sa...

Ja, det blev höstigt väder snabbt.

Honungsrosen är underbar! Jag stod och mindes doften för bara ett par dagar sedan när jag grävde i en rabatt i närheten.

Kram