lördag 29 november 2008

Jul på Gunnebo

Förra lördagen var jag på Gunnebo Slotts julmarknad. Hade inte riktigt koll på när den skulle vara så jag stack i väg på söndag morgonen så fort jag hade läst att den var just denna helgen. Det var just den jag hade planer att försöka ta mig till i år och sen blir de andra mer en bonus.
Det var helt undetbart höst/vinter väder, solen lyste och det var tom vitt på marken. Fick mig en trevlig promenad i skogen innan jag kom fram till själva slottet men var lite ivrig att komma fram så jag fotade inte det underbaraljuset som var just då. Inte för att jag kan locka andra besökare till Gunnebo i år men för er som är sugna på att gå på en julmarknad i några minus grader kommer här lite bilder.
Jag avslutade mitt besök med lite skuren pepparkaka (den var redan uppäten när jag skulle fota) och en varm kopp glögg. Sprang även på några som jag kände och inte har pratat med på flera år. Göteborg med kranskommuner är inte störra än så!!

Trevlig helg!

1 kommentar:

Lindas trädgårdsblogg sa...

Vad vackra bilder! Jag får försöka ta mig dit nästa år, för julmarknaden är över nu va? Hade önskat gå på jul i kvarnbyn igår också, men var för krasslig.