söndag 30 november 2008

Julpyssel 2008

I veckan blev jag medlem i något som heter Trädgårdnätverk genom Studieförbundet Vuxenskolan här i Mölndal. Hade anmält till en adventsbindningkurs genom dem men den blev tyvärr inställd för det var för få anmälda. Anmälde mig därför till detta lilla nätverk för att få chansen att träffa lite annat trädgårdsintresserat folk i kommunen jag bor.

Fick iaf snabbt från kontaktpersonen för nätverket och blev inbjudan till en Julpysel träff som var redan i går. Snabbt snabbt fick jag komma på något jag kunde ta med mig och pyssla med. Lyckades göra en krans alldeles själv (ok fick lite tips från en annan deltagare).Nu ska jag bara sätta dit lite mer pärlor eller rött band sen ska den hängas upp på ytterdörren. Hoppas att jag inte har lika mycket otur som Marina hade med att skatorna var där och nallade mossan för henne.
Här kommer alla projekt vi hann med innan vi blev fika sugna.
Lokalen vi var i var julpyntad vilket spädde på julkänslan jätte mycket. Denna fina granen satt vi bredvid och pysslade hela förmiddagen. Det var jätte roligt att få pyssla med nya människor, man har så mycket att lära av varandra. Hoppas vi ses igen!!

Trevlig Advent!
/Ika


Ps. För mer information om detta nätverk hänvisar jag till Studieförbundet Vuxenskolans hemsida eller till Linda med bloggen Lindas trädgårdsblogg Det kommer snart en egen hemsida som skall gå att hitta här, tror jag.

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej där Göteborgs B-P;)

Vilka fina blomarrangemang, och kransar. Hoppas verkligen att skatorna låter bli din mossa!

Ha en underbar härlig första advent!

Kram Maria

Anonym sa...

Vad mysigt det låter, det måste vara perfekt att sitta och pyssla tillsammans med andra och i en så julig miljö!
Hoppas kransen får vara ifred. Ha en riktigt fin adventssöndag!

Marina sa...

SÅ mysigt det ser ut! Jättefina saker. Hoppas du har en mysig advent.

Lindas trädgårdsblogg sa...

*vinkvink* Trevligt att få träffa dig! Hoppas det blir fler träffar till våren! Jag sitter precis och tittar på mina egna bilder från helgen. Knåpar kanske ihop ett eget inlägg. Fy, vad sjuk jag blev senare på kvällen. Är bättre idag, men igår var jag helt kass. Ha en fin julvecka!

Vimsingen sa...

Wow vad duktig du är!
/vIMSINGEN

Färjtorp sa...

Hej!
Oj vilka härliga skapelser!! Älskar ju mossa.
Tack för din snälla kommentar hos mig.

Kram Johanna