tisdag 2 december 2008

1 advent 2008

Finn ett fel!
Japp, jag hade helt missat att köpa kronljus till min adventljusstake. Sen jag hade en liten olycka med en adventljusstake med billiga stearinljus och mossa ett år använder jag bara kvalitetsljus och ingen mossa. Gillar min Cultljusstake, enkel och nånting som jag kommer att vilja ta fram i flera år känns det som. Tack mamma!
Maria, jag har gjort det igen. Jag har shoppat!!
Denna fina lilla tomtelykta fick följa med mig hem från jobbet. Vi har nämligen en av de bästa personalbutikerna jag träffat på på den arbetsplats jag är på för tillfället. De har ett helt underbart sortiment av Cultkrukor. Matchar min adventljusstake väldigt bra tycker jag. Har inte många tomtar framme till jul men ett par väl utvalda kommer fram.
Dessa fina siffror har jag köpte hos Syster Lycklig, var lite orolig att de inte skulle hinna komma hem till advent men det gick undan. Jag är lite rädd att elda utan att ha ett bra fat under så de får än så länge bara stå och vara fina.
Sen är jag lite noggran med att ljusen skall ha brunnit olika mycket så att det blir tripp trapp trull. Så jag kommer sitta o passa mina ljus så att jag kommer i kapp rätt. Hur är ni med detta?
Vi hade det lite kallt häromkvällen tyckte min lillpisse. Han gosade upp sig hos mig i soffan och la sitt huvud på en mycket varm laptop. Perfekt tycker han som annars gärna sitter precis framför, den för kvällen ej tända, kaminen.

Glöm inte av djuren i er omgivning nu till jul. Denna lilla pisse med ett gigantiskt hjärta hittade hem till oss via ett katthem. Fröken Kattfot har öppnat sitt hem för att rädda en liten ensam varelse så här i vinter. Sen finns det ju alla småfåglar som behöver vår hjälp. Här är jag lite kluven för det känns som att duka upp till ett buffébord till våra katter om vi matar fåglarna. Tar gärna emot tips för att göra alla djuren glada.

Trevlig vecka!

3 kommentarer:

Marina sa...

Olyckor vill man ju inte ha! Så fint med de tjocka ljusen med siffrorna.

Anonym sa...

Cult-grejerna är så fina och jag har nästan inga, tyvärr. Låter ju himla bra med personalbutik! ;)
Klart att adventsljusen ska vara olika höga!
När våran katt levde tog hon fåglar ibland, men satt aldrig och lurpassade vid fågelbordet konstig nog. Kanske har med mängden snö att göra?

Maria sa...

Åhh vilka fina saker!!!

Ja men visst är det kul att shoppa;-)

Jag har med shoppat lite, visar till helgen. Alltså jag har inte tid med det här egentligen. Borde packa nu, ska ju iväg tidigt imorgon!

Kram kram // Maria