fredag 26 december 2008

Frostig julgran


I år hade jag nöjet att få pyntat julgranen hos mina föräldrar. Inte den mest skarpa bilden men det nästan spär på mysljuset lite istället. Här hemma är det en kruka med granris som har blivit lite pyntat.

Nästa år hoppas jag på en alldeles egen gran inomhus fylld med årets läckerheter. Kände att det egentligen var dags för nya julgrans pynt i år men nästa gång så......

Så här såg det ut i dag när min farmor var på fika hos oss. Frosten har fått vara kvar i två dagar, mer vintrigt än så kan man nog inte hoppas på här på västkusten i år. Farmor kämpade hårt för att ta sig upp för våra trapor. Bra gjort farmor! Hoppas att vi har det lite lättare nästa gång du kommer på besök!

God fortsättning.....

/iKa


----------------
Now playing: Jim Brickman - God Rest Ye Merry Gentlemen (S K Y . F M - The Christmas Channel - A fine collection of Christmas & Holiday music!!)
via FoxyTunes

6 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Hej och god fortsättning!
Vilken fin liten julgran ni har!

Vi har inte ens kommit till hur våra innertak ska se ut i slutändan. Vi är fortfarande kvar vid arbetet med stommen. Finliret återstår : )

Lilla huset på prärien sa...

Hej - hittade hit via Marina. Trevlig blogg du har!

Önskar en god fortsättning!

/ Jenny

::fina:: sa...

Hej och god fortsättning! Vilken söt gran ni har, jag håller med om att den ser glimrande mysig ut. Härligt med frost också, det har inte vi här idag men dock har solen skinit. Själv har jag dock mest tillbringat dagen hitintills i sängen tillsammans med en "härlig" förkylning.
Ja visst är det fina kakor på fatet! Min mamma (jag tillbringar julen hos föräldrarna) är inte dålig på att baka. Hon har bakat saffranbröd, bullar, mjuk pepparkaka, cigarrer (en slags nötig kaka doppad i choklad) och farmors kakor tror jag det är. Säg till om du vill ha recept på något! :-)
Kram, Josefine

Vimsingen sa...

Eller satsa på rean vad gäller julpynt? Jag brukar titta på rean men då är man ganska mätt på julsaker.
/VImsingen

Skatan sa...

Tråkigt att höra att du är sjuk! Också här har vi brottats med snuva, feber, halsont och annat elände. Tur på sätt och vis att vi alla är lediga. I o f är det väl precis DET som släpper fram alla krämpor?

Nåväl, hoppas du kryar på dig snart!

/Anna

Maria sa...

Hej Ika, god fortsättning och hoppas du mår bättre.

Vilken söt liten gran du har fått till. Och vilken sirlig trapp upp till huset ni har! Hoppas verkligen att det inte är lika frostigt nästa gång farmor kommer på besök.

Ha det gott.

Kram Maria