torsdag 30 juli 2009

Garage: Ett år senare

Garagevägg 14 juli, 2008


Garagevägg 5 juli, 2009

Tror bilderna talar för sig själv nästan. Valde att visa bilder på garaget när rosorna var som finast även fast det är några plankor kvar här. De är dock borta nu och hela vårat garage är stenfärgat.
Sambon sa någon kommentar om "Välkommen till 2000-talet" när vi fick klart all ny panel.
Mer bilder på rosorna och garaget finns här och här.

Annars händer det inte så mycket på byggfronten, regnar och blåser så det är lite svårt att få något gjort. Sista arbetsdagen i morgon, sedan har jag äntligen semester och jag hoppas verkligen att det kommer in bättre väder så att det kan börja hända lite mer grejer.

Till er som är sugna på att måla kan jag hälsa att garaget ska ha ett lager till på sig och sen har vi en massa panel som ligger och väntar. Kanske en kväll efter jobbet?

/iKa

8 kommentarer:

Vimsingen sa...

Ni har ju verkligen börjat er renovering! Garaget blev jättefint. Trist med vädret när man vill sätta igång. Hoppas på flera veckor med sol nu då.
/Vimsingen

Marina sa...

Vilken behaglig vacker färg ni valt. Mycket snyggt!

Jord under naglarna sa...

På bild ser det ju väldigt fräscht ut även innan, men jösses vad snyggt det blev!!
Nja, jag tror ni får behålla er färg och målning själva... ;) Skönt med semester, jag ska snart påbörja min sista vecka nu.

Vimsingen sa...

Va trist. Var beställer ni fönster då?
En sak i taget är en bra föresats. Min bild av bygget är tyvärr att ibland måste man bestämma fyra saker samtidigt.
Som vi som måste planera badrumet för rören, trappans mått för badrumets storlek och limträbalken. Och alla beslut bygger på varandra.
Jag ska till solgudarna att ni får bättre väder!
/Vimsingen

Anonym sa...

Vad fint er garage blev! Ja du, vi drar penseldrag mellan regnskurarna här också.. Det går trögt med tanke på vädret! Hoppas du får en trevlig semester.
Kram Sofie

Anonym sa...

Vad fint er garage blev! Ja du, vi drar penseldrag mellan regnskurarna här också.. Det går trögt med tanke på vädret! Hoppas du får en trevlig semester.
Kram Sofie

Linda V sa...

Jag tänkte på er igår när det regnade och regnade. Vi gjorde ingenting, men jag tänkte att Ika och S är nog flitiga även när det regnar ;-)

Nya panelen blev jättesnygg!

Ronja sa...

Snygg färg på garaget, även om jag är barnsligt förtjust i rött! :)
Hoppas det går bra med renoverandet!
Ronja