fredag 31 juli 2009

Semesterfirande

Hvar 2008

Äntligen har dagen kommit då jag kan börja min semester. Kanske inte riktigt passande väder för en kall öl och en god glass som denna från förra våren när vi var i Kroatien. Istället firade jag med att skaffa mig en egen leksak som jag kan springa runt och dokumentera husetbyggande med. Har ju haft en till låns men nu så är jag stolt ägare av en egen.

Canon 400d

Jag har lånat en modell äldre än denna och detta är inte senaste heller men räcker gott till mina behov. Bara känslan av att fota med en systemkamera och inte springa runt med titta tryck. Tack för lånet kompis!!

Trevlig semester på er allihopa!

/iKa

7 kommentarer:

Marina sa...

Skönt att du ska få ha semester nu. Den där glassen o ölen ser goda ut.
En kamera vill jag också ha, eller en annan alltså. Jag vill ha system!

Nu ska jag äta marängswiss (eler hur det nu stavas) Kram!

Adaras mamma sa...

Åh, vad fin kamera. Så himla skoj att du äntligen fått tummen ur och skaffat en! Klart att jag kan komma en kväll efter jobbet - och det med glädje! Vi får höras, om inte annat via bloggen...

Kvartermästarn sa...

Inga problem med lånet... Fast lite skönt skall det bli att få tillbaka den, så att jag kan ha 2 digitala med mig när jag skall ut.

Säg till om/när du vill ha hjälp med nåt!

Huset på Marbogården sa...

Härligt, du fick äntligen semester tillslut. Njut!

Millan sa...

Grattis till semestern och kameran förstår din glädje över bägge.

Ronja sa...

Aha, så du börjar din semester nu? Skönt!! Själv börjar jag jobba igen på måndag efter tidernas värsta och minst avkopplande sommarledighet.
Hoppas att du får en toppensommar, det är ju nu det vackra vädret kommer, säger de! :)
Kram!

Linda V sa...

Det var på tiden att du fick semester! Idag var det väl helt okej i alla fall! K har börjat med syllarna så lite framsteg i byggandet här med.