lördag 1 augusti 2009

Månadens bild

Juli

Ny månad och dags för ny bild. Denna gången får jag äntligen visa lite av vårt bygga. Man skymtar en hög med plank till höger och så ser man att sambon o svärfar har dragit bort en del av panelen.
Eftersom detta är lite trådgårds relaterad bild passar jag på att visa en när bild på fjärilsbusken som man ser höger om flaggstången.

Fjärilsbuske 26:e juli

Fjärilsblomma 1 augusti

Varm plank

Trädgårdsmästaren har pratat så varmt om fjärilarna i vår natur i att jag ansträngt mig lite mer att verkligen se till att det blir en bra matplats för dem. Nu sägs det att de värmer sina kalla fötter på stenar men plank går lika bra när vi människor traskar fram o tillbaka med takstolar på grusgången som annars värmer så gott. Har även ställt fram ett fat med vatten för de skall vara små törstiga rackare. Det finns även stenar och berg lika nära som plankarna samt lavendel som också skall vara en av deras favoriter att äta på.
Räknade som mest till 12 stycken och det är rekord för mig då busken dubblat sin storlek på ett par månader. Så kan det gå när man tar ner en björk.

Bygguppdatering kommer snart!


Natt natt på er!


Ps. Detta var mitt 200:ade inlägg, ojoj va fort det går

1 kommentar:

KoLlegan sa...

Skoj att läsa - gillar din blogg.