lördag 20 december 2008

Överraskning till mig


Efter en del pikar så fick jag äntligen en fin julblomma av S när jag kom hem från min tjänsteresa i Lund förra veckan. Blomman har verkligen skjutit i från på bara en vecka hemma i värmen. Tack så jätte mycket älskling!


Blomman står i fönstret tillsammans med gårdagensfynd på julrean perosnalshoppen, Cult tomtar! Adventsljusstaken (från Cult) tror jag knappt ni ser och den andra ljuslyktorna med tomten på har jag redan visat, även de från Cult. Gillar deras julserie, inte många som får det så enkelt och fint med tomtar på.

Många skriver om hur kommer till deras hem när de sätter upp sina adventsstjärnor eller när granen kommer in eller när de bakat pepparkakor efter mormors recept. För mig är det inte jul utan att jag får ta fram denna lilla ängel. Jag har kallat den för Änglaljus sen jag var liten, mamma har tom skrivit det på lådan den ligger i. Jag tycker fortfarande den är väldigt söt, många kvällar har spenderats men denna som enda ljus i rummet!

Som extra kommentar till första bilden kan jag lägga till att det är svårt att hinna fotorgrafera ett glas med julmust medans det fortfarande finns skum kvar. Detta glaset har jag handlat på Indiska för ett tag sedan då de gamla har gått sönder en efter en. Har ju annars förbud på mig själv att köpa nytt men detta var en giltlig ursäkt tyckte jag.

Trevlig helg!

/iKa


----------------
Now playing: Jon Kennedy - The Goose Is Getting Fat (The Christmas Lounge. Chilled holiday grooves and classic winter lounge tracks. [SomaFM])
via FoxyTunes

3 kommentarer:

Birgitta sa...

En sån jättesöt ängel, förstår att du alltid varit förtjust i den, min dotter har en liknande som sjunger så glatt. Kramar och god jul. Birgitta

Anonym sa...

Åh vad mysigt med ängeln, jag har en tomte som min mormor har stickat till mig när jag var liten som jag alltid tar fram till jul! Kram

Marina sa...

Jättesöt ängel! Kul när det finns en speciell tradition eller historia bakom något.