lördag 21 februari 2009

Innertak

Taklyftet har efterfrågat lite bilder på våra innertak. Passade på att fota lite idag när det var ljust ute, är ju lite svårt att få snygga bilder på vita tak annars.

Filmduk och högtalare i hop med betsat pärlspontstak.

Så här kan det se ut med andra mindre högtalare i hop med betsat pärlspontstak.

Enda bilden jag någonsin har visat eller kommer visa på vårat kök.

Vitmålad råspont utan shellackade kvisthål på vinden med lite taklampor.

De gamla köksstolarna mitt under ommålningen i tre steg. Vitmålad råspånt i bakgrunden.

Här är lite mer vitmålad råspont.

Taklyftet, hoppas detta hjälper er lite!

Slängde med en bild på min köksstolar som jag målar om. Blev lite som en före och efter bild på dem, skall bli lite mer rosa idag, har bara inte bestämt mig för om alla skall bli rosa eller några vita.

Vi har varit bort bjudan på middag hos grannar och svärmor nu ihelgen, riktigt trevligt och mycket gott. Hoppas ni har haft en tervlig helg!

/iKa

4 kommentarer:

Malin sa...

Vilken härlig rosa färg på stolarna!
Hälsar
/Malin

Elins tittskåp sa...

Så fräscht och snyggt ni har i ett nydonade hem, och så flitiga ni är.Postlådan i ett tidigare inlägg gillar jag, skulle själv behöva en ny och det här var en snygg variant. Kram och ha en fin vecka. Birgitta

Maria sa...

Hej Ika, vilka fina tak ni har!
Det är verkligen snyggt med råsponten där på vinden!

Jag känner att jag har lite att läsa ikapp nu. Det är nackdelen med pauser... när man väl får lusten tillbaka blir det så jobbigt att ta igen allt man missat. Och ta igen, det vill man ju! I alla fall jag:)

Tack gumman för alla dina uppmuntrande kommentarer trots att kjag själv varit "tyst" ett tag. Det är sådant som får en att komma igen liksom.

Trädgårdsmässa den 27 Mars säger du, vad roligt. Blir du i Sthlm bara över dagen eller snannar du över helgen. Just den 27 är ju en fredag och jag är på konferens då, tror vi ska vara på Kolmården av alla ställen. Kommer visserligen hem på eftermiddagen, men min Rebecca fyller år den dagen. Vill ju hinna att gratta henne innan den dagen är slut. Stannar du över helgen träffar jag dig mer än gärna!

Vem var det som tappade förlovningsringen i snön??? var det typ din gubbis?

Kramar Maria

Anonym sa...

Vi ska nu börja ett nytt projekt. Vi ska tapetsera om i hallen. Jag tänkte, ner med tapeten och upp med de nya: klart!! Men nej, nej..
Taklister, golvlister och foder ska bytas och kollas också. Mitt lilla projekt blev helt plötsligt ett STORT projekt. Så bra med dina bilder på taket eftersom jag nu är ute efter nya lister... Kram Sofie