onsdag 18 mars 2009

Välmående sol

Honungsros

Har varit svårt att hitta något nyt att skriva om. Vi har kämpat på med bygglovet och har under de sista dagarna träffat några personer som förhoppningsvis kommer hjälpa oss några steg närmare ett bygglov. Hoppas vi har hittat en lösning på vårt byggproblem men det innebär att vi antagligen inte kommer att få se denna fina ros blomma som många gånger mer. Synd men om man skall bli riktigt nöjd med slutresultatet får man offra något. Får se vad våra experter har att komma med.

Ranunkel

Denna fina lilla blomma fick följa med hem i helgen då vi var och kollade runt lite i plantskolorna efter körsbärsträd. Lite nyfiken har jag varit på denna blomma efter att ha varit inne på Vita Ranunklers blogg. Så klotrund och slät, har varit roligt att följa den slå ut de sista soliga dagarna! Tom sambon tyckte att den blev förvånandsvärt stor blomma. Angående kökrbärsträden så har det kommit några examplar i butikerna, kanske inte så många olika som jag hade hoppats. Det är ju ett par veckor kvar innan jag kommer plantera den så är väl bara att vänta och se.

Jag har blivit förkyld så idag stannade jag hemma, passade på att sitta vid husväggen och njuta av solskenet för första gången i år. Hoppas att solen visar sig i morgon med för den gör att man mår så gott.

Njut av solen o klä er varmt!

/snuvig iKa

PS. 1½ vecka kvar till Nordiska trädgårdar

3 kommentarer:

Taklyftet sa...

Det var hemskt vad besvärliga ert bygglovskontor verkar vara, måste ni riva altanen?
Du får krya på dig!

Vimsingen sa...

Usch vad jobbit med bygglovet. Vad är det komunen hakar upp sig på?
/Vimsingen

Linda V sa...

Men tror du inte det går att flytta rosen?

Hoppas ni får bra hjälp nu med bygglovet. Snart är ni nog i hamn!! *håller tummarna*