måndag 30 mars 2009

Vårteckensmåndag

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska visa som vårtecken. Jag var ju på trädgårdsmässan i helgen och bara den i sig är ju ett vår tecken. Men jag vill helst visa något från trädgården men jag har inte hittat något i min närhet som är nytt.
Gårdagen försvann och vi fick inte gjort något alls och nu stirrar krukorna tomma på mig och blommorna bland annat från mässan står inne och skriker på att de vill ut. Mässan och min förövrigt korta tid i Stockholm känns som det borde får ett eget inlägg. (Kanske att jag har mer energi att skriva det imorgon...hmmm)

Okej jag kör på blandade bilder runtomkring hemifrån. Får bättra mig till nästa vecka och för er som väntar på mitt intryck av trädgårdsmässan får vänta en dag till. Gäller att suga på karamellen så länge man kan.

Mårbackastickling från sommaren 2008 som blommar för första gången i år

Vår eldtunna får symbolisera flera av de små brasor vi såg när vi åkte runt om i trakterna i går. Det blir ju en del att elda när man har rensat i sin trädgård.

Här satt jag på goa kuddar o med tjock filt när jag var sjuk. Nu även i sällskap med vårblommor från Plantagen inhandlade i går och ej på mässan.


Nu ska jag mysa i fåtöljen med alla kataloger från mässan. Plantera blommor i grått o kyligt väder var inte en del av min planering så jag hoppas på bättre väder imorn.


Trevlig vecka!!
/iKa


Bygglovs status: Arkitekten har antagligen varit på besök på kommunen men vi har inte hört något.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Fina bilder du bjuder på! Kram

Maria sa...

Jahadu, så du tycker att jag ska snällt sitta här och suga på karameller du:)

Aja, du bjuder i alla fall på en söt liten pellargon stickling. Alltid något.

Mysigt läge att sitta och tillfriskna på. Jag saknar en sådan plats för tillfället. Eller egentligen har jag inte haft läge att söka upp någon. Nog borde jag ha en liten sådan vrå någonstans ute. Sol har vi överallt runt huset, ja när solen behagar visa sig förvisso.

Nej men då suger jag vidare då:)

Kram Maria

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad det ser vårigt och härligt ut!
Gött
Kram
Viveka

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Vilstolen och vårblommor är väl så fina vårtecken!
Ser framemot en mässrapport senare. :)