lördag 11 april 2009

Påskafton

En av mina vår/påskiga krukor på altanen

Det har hänt så himla mycket under de här två helt underbara lediga påskdagarna. Har varit ute i kortärmat i trädgården all tid jag kunnat.

Utslagna vitsippor

Jag tvivlade lite på er som skrev att mina vitsippor skulle slå ut tills på måndag men de hade rätt. I går på långfredagen så såg jag dem visa sina vita blad för första gången. Nu hade jag fel objektiv på när jag fotade en snabbis innan vi åkte bort på påsklunch men ett par rackare får ni. Har fortfarande kvar några vårtecken att visa på måndag.

Varning för känsliga läsare..........
Bosse in action

Bosse är en cool katt, det är min sambos katt. Lillen, den andra katten, han är en mes och han är min. Dra in möss och fåglar det kan Lillen men denna rackarna smet nog för honom men vi satte Bosse på den och när han leker med den ser det ut så här.
Dock smet mus j----n in bakom köksskåpen men efter att ha haft ytterdörren öppen i två dagar hoppas vi att den har hittar ut ananrs ligger katterna katt mat risigt till igen. Fråga mig inte om Bosse har den i svansen eller om han bara har daskat till den eller om den ärligt försöker hoppa över något. Allt gick så fort och jag fotade och hejade på Bosse medans sambon försökte vara smart och fånga in den men hann inte få tag på något att greppa med.

Trevlig fortsättning på påsken, hoppas på ännu en hel dag med trädgårdshandskar och kortärmat!!

/iKa

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Wow vilken tuffing till katt..
Vårt staket kommer att bli 105cm högt, de spetsiga pinnarna är 7 cm breda och stolparna är 10x10cm.
Vi stannade vid ett staket som vi tyckte var snyggt, och så mätte vi det. Det spelar ju stor roll hur stor tomt man har, och hur stort hus. Vi kände att vi ville ha ett ganska rejält staket.
Lycka til

Viveka

Taklyftet sa...

Åhh det där känner jag igen... hur många möss har vi inte jagat runt här inne. Senast i torsdags kväll fast den musen var smart och fattade att ytterdörren var ut och smet ut där när vi öppnade. Katterna fattade ingenting och fortsatte och leta, hmm inte lika smarta ;-)

Jag har också varit i trädgården och njutit men tyvärr måste jag lägga lite tid på övervåningen också så idag blir halva dagen inne.
Ha en fortsatt bra helg!