onsdag 22 april 2009

Presenter

Idag är det min sambos födelsedag. Grattis, grattis älskling!

Detta halsband fick han av mig och katterna. Det är designat och gjort av vår kompis Linda som är utbildad guldsmed. Jätte roligt att få kunna ge ett personligt smycke.

Tänkte även visa vad jag fick av sambon i present i höstas. Hade ingen bild där man såg presenten skarpt så det blev aldrig av då. Klicka på den så ser ni bättre vad som står skrivit på ringen. Det är våra katters namn. En finns inte kvar och han var väldigt speciell så för mig var det viktigt att få med alla. Linda har gjort även detta halsband, tyvärr har hon inte hunnit få klart någon hemsida med bilder på det hon gjort men det kommer. Vill ni också ta hjälp av en egen guldsmed så säg till mig så skall jag se till att ni kommer i kontakt.


Till helgen blir det kalas, vi har ett bombnedlsag till trädgård att städa upp efter det där med att man kan klippa när det är musöron på björken. Vi hoppas verkligen att vädret skall hålla i sig så att vi kan sitta ute och kalasa.

/iKa

8 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till gubben!

Vilken fin present. Luddes morbror är guldsmed han med, men tack för förmedlingen:)

Kram Maria

Malin sa...

Vi har också trädgårdsrace i helgen, måste åka till växus och där lär vi knappast vara ensamma... jätefina smycken
Hälsar
/Malin

vitavillan sa...

Fina smycken!
Vi har också turen att ha en guldsmed i bekantskapskretsen.

Taklyftet sa...

Du får säga grattis till respektiven.
Jag håller tummarna för att det går vägen för er på byggnämndens möte i maj!

Millan sa...

Grattis till din sambo det var en riktigt fin present han fick och ditt halsband var med snyggt det är alltid roligt när det blir mer personligt och handgjort.

Nicolinas boning sa...

Vad roligt med speciella smycken...som inte så många fler har!
Jag håller alla tummar jag har för att ni kan sitta ute och kalasa loss,men det behövs nog inte eftersom dom har lovat riktigt finväder till helgen;-)

Jag önskar att vi oxå hade en mängd olika buskar och träd...suck...men det enda vi har här på gården är en j-a massa pilbuskar/träd!!!
Visserligan har jag planterat några tappra plantor,men jag har alldeles glömt bort vilka som står var...fniss...så det är en alldeles ny rabatt i sommar för mig!

Ha en bra helg.
Kramar/Birgitta

Linda V sa...

Grattis till sambon!!

Åh vilket gulligt smycke du fick av honom! Och superfint som du gav. Kanske man har nytta av en guldsmed nån gång. Då ska jag snacka med dig!

Anonym sa...

Hej!
Vilket fint halsband du gav honom. Jag skulle vilja ha ett halsband med Lucas ingraverat... Kan man komma i kontakt med din vän...?
Vad är det för träd du har planterat? Vad heter det på svenska?? Lånat en bok på bibblan om trädgård, så nu kan jag åka till blomsterhandeln utan att vara helt väck bland bladen där!!
Kram Sofie