tisdag 9 juni 2009

Trädgårdsrundan: Spaljeer

Det fanns så mycket som inspirerade mig under helgen och med så många foton som jag tagit är det svårt att veta hur man skall komma i håg idéerna. Tänkte visa lite olika sätt man kan låta sina växter växa på diverse saker till att börja sen har Taklyftet valt att sammanfatta helgen lite annorlunda så där kan ni se samma trädgårdar på ett annorlunda sett.

Här är lite spaljeer från nr 27 i Krika som även har en blogg, här.
Nr 11 i Glumslöv


Nr 56 Fredriskdals trädgårdar, HelsingborgNr 12 i ÅstorpNr 18 StrövelstorpNr 5 i Ängelholm, känd från många trädgårdstidningar, hemsidaUrsäkta att det blev så väldigt många bilder för att titta på på en gång. Hoppas bilderna gav er lika mycket inspiration som för mig!! Får se om jag kan visa er lite annat tills i morgon.

/iKa

9 kommentarer:

Hanneles paradis på Hisingen sa...

Tack för fina bilder.

Linda V sa...

Åh, den sista spaljén var ju jättefin! Vi behöver göra en spaljé bakom garaget. Jag tänker mig armeringsnät, typ första bilden. Kanske man knipsar ur lite figurer?! Eller inte... bara det blir gjort!

En helt vanlig människa... sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
En helt vanlig människa... sa...

Vi har gjort en liknande splajé som den första... men vi har den i nittio graders vinkel...Det var Benny & Karin som hade en sådan o vi "kopierade" deras till vår trädgård i år.

Marina sa...

Så fina o inspirerande bilder, tack! Det där hjärtat gillade jag väldigt mycket. Kram!

Taklyftet sa...

Tack för att du sa till om numret, jag hade skrivit fel. Klart kul sätt du har valt att presentera det hela på, gillar det skarpt!
Tyvärr hände en olycka när jag kom hem, kameran trillade i asfalten..... ska lämna in den i morgon... suck... det kommer att bli dyrt

Millan sa...

Armeringsnät är toppen som spalje i alla former, det står på min "att göra snart lista" att köpa hem mer av.
Den sista hade jag önskat jag kunde göra.

Malin sa...

En hel del att välja på, lite sugen och barnsligt förtjust i rosenbågarna!
hälsar
/Malin

Ann sa...

Hej,
Sköna bilder,