måndag 27 juli 2009

Första riktiga byggdagen

Detta är resultatet efter den första "riktiga" byggdagen som jag nämde igår.
Svärfar var ju här förra helgen när vi hade lite dåligt väder så vi fick inte riktigt gjort det vi hade tänkt men i går så. Sambon och svärfar slet och drog i panelen så att första skruvdragaren gav upp.
Tur att mina föräldrar var på väg hit och kunde ta med sig sin så att sambon kan fortsätta jobba under sin första semestervecka.

Bredvid vår ytterdörr hittade de detta getingbo precis under taket. Regeln som syns är 7,5 cm bred för att ge er en referens om hur stort det är. Vi hade lite på känn att de nog har/hade ett bo någonstans där.

Min föräldrar var så snälla och hade med sig middag till oss. Så här trevlgt fick vi det under en byggardag. God potatissallad och fetaoströra och härligt grillat kött. Slank ner hur lätt som helst, tack så jätte mycket för att ni tog er tid och kom med detta till oss.

För er som undrar så kommer vårt köksbord stå ungefär tre meter åt vänster i vårt nya kök så utsikten kommer bli ungefär den samma från matbordet åt detta håll med andra ord.

Fyra dagar kvar till semestern!

/iKa

3 kommentarer:

Vimsingen sa...

Jamen, då är ni ju igång! Skönt att veta vad man ska göra på semester eller...?

Min tog slut idag. Tgrist fram för allt eftersom jag inte ens är hemma på kvällarna.

Jo, nu känns det som om vi är färdiga med fasaden. Tror inte att byggarna har mer än någon vecka kvar, vilket känns jättekonstigt. Sedan ska vi ta vid......

Så vår arbetstid börjar också någon gång nu i augusti.
/Vimsingen

PS. fått någon offert från fondamenta?.DS

ÅsaGåsa Jord under naglarna sa...

Det måste kännas skönt att vara igång äntligen! För det här bygget är väl det som ni sökte bygglov för?

Huset på Marbogården sa...

Måste vara kanon roligt att vara igång, och så har du ju snart semester med:)