torsdag 29 oktober 2009

Arbetat under veckan

  
Bygglampanlyser flitigt i det före detta torpet


Såg till att sambon hyrde film till sig själv så att jag kunde få ha internetuppkopplingen för mig själv en stund så att jag hinner med att blogga lite ordentligt och inte bara en snabbis via mobilen.


 Färdigisolerad gavel

Hade några bilder på vad som hände i huset när jag var i Falun. Sambon hade isolerat på som attans. Gaveln och en bra bit upp i många takstolar kom han.


Elcentral kanske endast intresserar läsare som Lundinskans L

Kom hem och fann att sambon hade börjat förbereda för elcentralen mitt på väggen i tvättstugan. NEEEEEJ tänkte jag, inte det jag ville se genom dörren från badrummet varje dag. Över arbetsbänken hade jag tänkt hyllor eller något trevligt men inte en elcentral. Sambon gick snällt med på att flytta den och nu sitter den till vänster på väggen när man kommer in i tvättstugan. Det är två stycken inbyggda saker så allt man kommer se är ett par plastluckor.

På bilden ser man elskåpet till vänster och rakt fram en massa vita blivande foderbrädor som jag stått och målat för att hinna få dem klara till fönster leverensen som var i går onsdag.


Nytt måleri

Här stod jag alltså och kluddade när Taklyftet ringde och bjöd in mig på fika. Denna vecka är ju S hemma och jobbar för fullt med isolering och fönstren men nästa vecka, som är min sista lediga vecka tänkte jag smita i väg på en härlig fika. J är jätte duktig på att baka så jag ser verkligen fram emot detta. Ingen press J!!

Dags att sova lite, i morn blir det de något större fönstren som skall på plats, det allra störta var givetvis frakt skadat. Go natt!

/Erika

5 kommentarer:

Veronica sa...

Med all isolering får jag ett sådant varmt och skönt intryck:) Visst är det skönt att vara borta ett tag och komma hem och det hänt massor. Vilken energi man får då!
Vad skulle man göra utan bygglampor dessa mörka höstkvällar, det skulle i allafall inte bli mycket gjort;)

Veronica

Ps Fönstrena blev kanonfina!

Livet på Marbogården sa...

Tur att män är formbara:) Nu börjar det lika något, kul för er....
Maken hälsar, kul att någon mer gillar "vedkorgen".

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad ni är duktiga! Du är allt värd lite godis tycker jag så som du jobbar :)

När jag ser dina bilder längtar jag så tills vårt tillbygge ska sätta igång! Vad härligt det ska bli!

Ha en fortsatt skön söndag!

Från koja till slott sa...

Hej! Gud vad ni är duktiga! Blir nog jättebra!
Tack för kommentaren ang. vår toalett! =)

Kramar Pernilla

Linda V sa...

Tack för gofikat idag! Det var kul att se hur det går för er, ni är verkligen flitiga, och det blir hur fint som helst! Jättetjusiga fönster!

Pojkarna gillade hönsen hos grannarna, de fortsatte kackla när vi kom hem. De är mycket höns i Pettson och Findus, som vi tittat på.

Hoppas ni avancerade när vi åkte så inte allt för mycket av dagen gick till spillo (all tid är ju värdefull byggtid!).