fredag 20 november 2009

Mörka tider


 När jag kom hem en kväll i veckan så skymtade jag våra fösnter på övervåningen genom trädgrenarna för sambon var redan hemma snickrade utomhus i mörkret. Det vara bara att gå upp och hämta kameran för att med hjälp av träd stabilisera kameran och försöka fånga hur mysigt huset såg ut.


Här är hur det såg ut innifrån med alla fyra fönster på palts på södergaveln. De spetsiga fönstrena är så fina och ger mycket mer ljusinsläpp än vad jag trodde.


Ja då var det det här med att fota i mörker utan stativ. Helt klart hjälpte inte träden som jag smögrunt och lutade kameran mot. Blev lite cool bild men man ser ju inte mysigheten.


Fortsätter med att visa hur det ser ut på övervåningen efter helgen. Sambon fick isolerat hela vägen upp i två takfack. Detta plus att jag gjorde klart kattvinden på andra långsidan gör att vi nu lättare för upp temperatuen till high score 15 grader utan 20 personer!!


Flera gånger när jag har varit uppe på övervåningen och tittat på all denna isolering så har man känt att man nästan vill lägga sig i dessa stora varma högar. Eller varför inte känslan av hur mjuka väggarna känns, precis som om de är vaderade o mjuka o lena? Nähä....bara jag som tänker på sånt när jag ser kliande gul isolering. Ok då går jag tillbaka till det där med mysigutebelysning.


Bättre än så här kunde jag inte få det. Det är ju klart mycket mysigare när man kommer o bara ser att det lyser inifrån huset och inte att hela huset är upplyst som en fotbollsplan vintertid.

Nu är det dags att sova, i morgon ska vi upp tidigt för att åka på julmarknad på Tjolöholms Slott.

Go natt!!

1 kommentar:

Julia sa...

Det ser yrmysigt ut! Jag tycker att det är fint även när fasaden blir belyst. En klar fördel med mörker :)