måndag 30 november 2009

Pyntat utsidan och insidan


Sambon verkar fortfarande vara på gott humör!!

Dagarna försvann lite förra veckan men nu har jag fyllt upp hårddisken med massa bilder, hoppas bara jag hinner få dem klara innan jul!


Mys pys vid fina brasan!

Denna kaminen myste vi vid förra veckan hemma hos min syster. God glögg och lasagne blev det och så lite fotografering vid kaminen.


Hängrännan är uppe

Hängrännan kom upp på framsidan och gav huset en mycket mer behagligare helhetsbild och så slipper man alla droppar i nacken när man går på altanen.


Adventspyssel


Här satt jag och pysslade med adventskransar, hade varit ute i skogen när det var uppehåll på lördagen och samlat på mig lite mossa, enris och kottar. Allt tagit med stor försiktighet! Fick ingen bild på slutresultatet för blixt är ju bara så trist att använda.


Isoleringskatt

Medans jag satt på min rumpvärmare (isoleringslapp på föreg bild) så låg Bosse här och myste. Bygglampa, byggfläkt och isolering vem behöver en varm o go säng med matte och husse då?!?


1 advent på bygget

Självklart skall det lysa en stjärna i huset och varför inte lite tallris och ljung som prydnads på målarbordet? Glöggen är Dufvenkroks Prestige och den var super god, brukar tycka om vitglögg bättre men denna var verklige mums.


1 advent på vinden

Så här juligt har jag fått ihop det på vinden, inte riktigt tal om att ta fram alla julprydnads lådor, detta räcker gott och väl.

Trevlig arbetsvecka på er, hoppas min går fort för jag har väntat så länge på att få gå på Jerry Williams på Rondo, här ska rockas!!

/Erika

4 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Mysigt värre! Får ta och testa den där glöggen. Den här veckan kommer att gå superfort, för snart är det jul och då går tiden fortare per automatik - lovar :-D

Millan sa...

Vilket julmys du har fått till. En stjärna och en stake sen är det klart. Jerry måste bli en upplevelse att se.

Mårtensdrätt sa...

Vilken härlig blogg, vilket bra upplägg du har och vilket fint hus ni får...
/Ulrika

Me sa...

Va snygg blogg....

ha en bra kväll!