torsdag 12 november 2009

Sånt som gör mig glad


Höstfint vid ytterdörren till vinden

Hade verkligen ett jätte trevligt kalas och jag har velat visa lite mer bilder hela veckan men min ena present tog lite mycket tid av mig så jag kom aldrig så långt som att ordna med bilderna. Datorn är nu inlämnad så jag kör vidare på min gamla.

 
Sjal från Odd Molly

Hade lite roligt ute på trappen i helgen och fotade några saker från kalaset som gjorde mig jätte glad. Här en stor jätte varm sjal med texten "welcome inside my imagination".


Presenter

Halsbandet är jätte snyggt till både vardags och fest, inte så mycket *bling bling* så den är lagom mig. Hjärtat är en vetekudde för händerna, perfekt när man bygger och förfryser fingrarna i gummihandskarna. Fick ljus att tända för att få lite höst mys.


Feng shui och Änglaspel

Jag och granne brukar prata lite Feng Shui för både inom och utomhus. Efter att vi båda läst denna boken kan vi säkert få till super trevliga tomter ihop. Änglaspel-paket fick jag inte lov att öppna förr än efter min födelsedag för personen veeeet att jag inte gillar julsaker innan jag fyllt år. En lite fuling där men det var helt ok. Nu har jag något att pynta med här på vinden iaf.


Thé i stora lass

Kusmi tea till mig!?!? Trodde inte jag skulle få smaka på detta fina théet som jag sett i tidningar o butiker. Burk tokig som jag varit länge kommer jag givetvis inte slänga dessa fina. Har smakat på en sort men det blir mer.Cyklamen

Har man lite tur så kan man fynda ordentligt när vi börjar med trädgården då sambons svåger har nytt jobb på en firma som bl a sysslar med blommor. Gissa vem som kom med denna?


Jag

Fick fina teckningar från lilla L o M, tack sötnosar!
En trevlig fest i 15 grader ungefär, bord bestående av pallbockar och gamla plank, korv o bröd, tårta o inte ens stolar till alla men ändå en så himla trevlig kväll. Värmer så himla gott en grå månad som november!

Trevlig fredag om vi inte hörs igen!

/Erika

6 kommentarer:

Jord under naglarna sa...

Å vilka fina presenter du har fått!
Det låter också som ett riktigt trevligt kalas. Vi ska ha 40-årskalas imorgon med vännerna och det ska bli kul!
Jag hade nog för höga förväntningar på Kusmite. Hade läst så mycket om det fantastiska teet så när jag väl köpte det blev jag lite besviken. Å andra sidan så finns det ju många olika sorter så jag kanske bara valde fel.
Ha en fin fredag!

Elin - Ett hus till oss sa...

Vilka jättefina bilder! Kul med så mycket fint!

Sv: Vad kul att höra att du blir inspirerad :)Det finn verkligen mycket man kan göra med de där programmen.

Kramar Elin!

Vimsingen sa...

Ser mysigt ut. Masn behöver såna bilder att titta på när det känns tungt. Vi ÄR snart klara även om det inte känns så. Om allt går enligt planen kommer golvsliparen den 23 November och då kan vi flytta upp den 25 November. Om nu allt går enligt planerna..

Helene sa...

Vad mycket fint, gott och läsvärt du fått!
Är kul när man får så olika saker
kram Helene

ViByggerHus.se sa...

Vi har utsett din husblogg till "måandens husblogg" på vibyggerhus.se - grattis!

För en personlig husblogg som visar husbygget in i minsta detalj. Med många fina fotografier som gör det lätta att följa bygget!

Grattis!

Viveka på Humlebacken sa...

Grattis till månadens husbloggg:)