torsdag 7 januari 2010

Inomhusbilder


 
 Sett från hallen mot mysrummet

Det har hänt lite här inne i huset nu under alla lediga dagar, sambon fick upp en längbärande innervägg när jag hade besök och den gjorde verkligen skillnad inne i rummet. Hoppas ni ser att rummet har lite snea vinklar och sedan får ni själva föreställa er kaminen där lakanet hänger på en gammal innerdörr och två fåtöljer framför.

 
Från hallen in mot allrummet och köket

Här är lite mer från hallen och in mot köket, kommer att kunna se sambon lagandes middagen åt mig när jag kommer hem på en gång!! Hade gärna sett en platsbyggd bokhylla vid den här väggen men vi får nog vänta lite mer innan vi besämmer oss. Någon poängterade att vi nog inte hade så många böcker.......går lätt att ordna dock tycker jag!


Här inne är snaaaaart köket

Här är ingång mot köket lite mer close up, där tvättmaskinen står kommer diskhon i porslin att hamna, precis vid ett fönster mot baksidan. Man har bra koll på katterna när de klättrar i träden, har redan testat att ståvid diskhon....och spisen, kylskåpet, diskmaskinen och köksbordet. Var okej avstånd att röra sig mellan och nej jag såg inte fjantig ut när jag gick om kring....inte alls!


Från köket ut mot mysrummet med den härliga dubeldörren

Här är från köket ut mot rummet med kaminen, testade med att sitta vid bordet och kolla ut mot kaminen och det kommer bli väldigt trevligt för några av middagsgästerna i alla fall. På sommaren blir det lätt att ta sig ut på uteplatserna med frukosten/middagen.Från badrummet mot mysrummet och tvättstugan

Toaletten på bottenvåningen är stor, härligt rymlig vill jag kalla det, blir nog att ställa in en stol här så att man verkligen kan slappna av och ha ett liltet mini spa. Toalettstolen hamnar vid de långa vattenpassen, jupp har prov suttit här med. Det mörka rummet är tvättstugan och här vill jag nog få in en lyxiga badrumslampa precis som hus projekt drömhus, lite glitter i vardagen kan aldrig skada!Från badrummet mot köket

Den här vinkeln kommer snart vara omöjlig att få med detta djup, jag står på fel sida väggen för att fota in i köket. När väggen är uppe och köket är på plats är det nog spisen som står här mitt i hela alltet. Efter vårt pytte kök är storleken på köket något jag inte ångrar att vi har slagit på stort med.

Dags att mysa med lite inredningstidningar!

/Erika

Ps. Fick min egna julklapp idag, jag kan se igen! :-D

6 kommentarer:

Adaras mamma sa...

Det här var riktigt skoj att se - har hänt jättemycket sedan senaset innebilderna! Wow, vad ni är flitiga. Snart dags att måla ju ;-)
Får ses snart så att jag får se din julklapp!

Jenny sa...

Det är så otroligt roligt att se hur det tar form! Sambon håller på för fullt med isolering av övervåningen nu, det är nog dags att fota lite där så att jag kan titta tillbaka och minnas perioden "när vi hade isolering överallt inomhus igen"

hihi

Ha en fin helg, kram Jenny

Helene sa...

Kul med en rundvandring!

Ha en skön helg!
Här ska pustas lite efter vår flytt.

Kram Helene

Vimsingen sa...

Jättekul med rundvandring i huset. Fy vad kalt det är. Ska bli kul att se när köket kommer på plats.
Kram
VIlma

Millan sa...

Tack för rundvandringen, kul att se hur det går framåt.
Ha det gott i kylan

Jord under naglarna sa...

Roligt att se, det händer verkligen massor hos er hela tiden!

Vacker tesil och söt katt! :)