tisdag 13 april 2010

Bygguppdatering: Tvättstuga

Har var lite dåligt med bilder från bygget det sista. Här kommer därför lite bilder från tvättstugan där sambon har röjt ur alla maskiner och verktyg. Sedan har han gipsat, satt upp panel och målat den.
Lite skillnad när han står på golvet och målar jämför med mig som går upp och ner på en pall hela tiden. Han står där så lätt och viftar med penseln medan jag sliter med penseln, bryter nacken av vinkeln och håller krampaktigt i en liten burk. Kan det inte vara lite mer jämnställt?


Elskåpet har byggts ut lite nertill för att få plats med modem och liknande små lådor. Alltid bra att ha lite extra saker nära elskåpet som t ex en ficklampa om elen skulle gå.

Så här rent och prydligt blev det när gipsen kom på plats runt elskåpet. Hoppas att luckorna passar med så att man inte alltid måste se detta.

/Erika

3 kommentarer:

Mårtensdrätt sa...

Är riktigt imponerad av er el den är sååå fint dragen med alla vp-rör i linje vill jag minnas att jag såg en bild av det, jag kommer att bli så nöjd om våra skåp kommer att se så fina ut som ert när den tiden närmar sig;)

Adaras mamma sa...

Såå städat och fint! Kan ni inte komma till mig och städa lite :-) Och tycker att elskåpet ser fint ut, rent, snyggt och inte massa trassel

Vimsingen sa...

Kom till mig med och städa! Nej, ni har nog nog med ert.Kul med bilder.
Kram
VIlma