måndag 17 maj 2010

Rörigt


Det har känts lite segt hemma för min del det sista. Har jobbat på ute i trädgården lite beroende efter väder men inne har det varit värre. Ihelgen dock, då kändes det lite som det lossnade.
Av denna stora rulle med rör så har vi nu "endast" 60 m kvar. Har en gigantisk rulle till men det är en annan historia! Känns väldigt skönt att vi hann så långt som vi gjorde i helgen. Här kommer lite bilder....På lördagen fräste sambon klart de absolut sista spåren på bottenvåningen. En mycket välförtjänt god öl tog han sig på altanen efter det. Inte lätt att krypa runt på alla fyra så lång tid, mitt ena knä är svullet av någon mystisk anledning tänk då inte vad hans knä måste vara. Älskar dig gubben, du är bäst!!


Här är slingan lagd i badrummet, den är lite bångstyrig att lägga men använder man alla ben o händer man har så går det.


Ett varv i duschen blev det också, vill ju inte gärna stå där inne och frysa mer om fötterna än vad jag brukar göra.


160 kg varmvattenpanna bars upp på söndag förmiddag, vi vågade inte bära in den med ett nytt parkettgolv under om någon vecka. Gäller som vanligt att tänka till många steg så att man inte spikar in sig i ett hörn.


Här är de sista slingorna på plats. Nu är det "bara" foam på och sedan kan vi lägga parketten i allrummet. När den är på så kommer man se ytterligare ett rum som tagit form. Bara det gav en extra kick i går!


Så varmt och gott det kommer bli till hösten när man tassar barfota till duschen på morgonen, bara att duscha på morgonen är en lyx vi inte riktigt haft innan. Var svinkallt i det vi kallade badrum då så kvällarna var att föredra.

Rörigt värre var det alltså!

Vi har köpt microlitväv till badrumsväggarna och våtrumsfärg så det är nästa etapp för mig tror jag. 
Upprepar flera gånger per dag.....i sommar ska vi åka på semester, i sommar ska vi åka på semester, i sommar ska vi åka på semester, i sommar ska vi åka på semester, i sommar ska vi åka på semester..........

 /Erika

Ps. Vi fick ett underbart samtal på söndagen, roligt när man får kortare leveranstid på vissa saker. Nu hänger det på köksfirman.

2 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Du, så duktiga ni är....jag verkligen beundrar er målmedvetenhet och allt arbete ni lägger ner - jätteduktigt!

Och så fint sladdarna ligger...ordningsman är vad du har. Inget fusk här inte, inget att göra tv-program om......

Ja, tänk på en belöning! Det sporrar! Semester, semester, semester!

Agneta kram

Adaras mamma sa...

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga, men ännu ett WOW är nog på sin plats! Ni är så himla bäst! Skall försöka att kika förbi snart också - lite sugen på att sitta på altan och ta en fika och titta ut över landskapet. Sånt man vill som betongmänniska :-)