tisdag 22 juni 2010

Sommarens husprojekt - utmaning


 April 2008

Small Town Style har en utmaning på gång, det gäller att visa sommarens tänkta utomhusprojekt. En prioriteringslista och en före bild och en efter bild. Läs mer på hennes blogg så får ni se hennes utomhusprojekt i sommar.

April 2008

Jag visar en före före bild på ett utomhusprojekt vi precis gjort klart. Det stor på min lista på något jag ville ha denna sommaren för att kunna njuta max på altanen på baksidan. Vi ha har en blåsig tomt så det gäller att försöka skapa en mysig plats utan blåst eller drag.

Någon mer prioriteringslista kan jag nog inte visa för det är hus som gäller för hela slanten, inomhus och utomhus.


Har fortsätt att pynta på altanen på baksidan. Jag visade bilder på den här altanen för någon vecka sedan, här. Åter igen har jag hittat något på Indiska, vita trådkrukor som fått hänga med ett par år men jag har sett att de har liknande även i år. 


Här ser man lite mer av dörren som sambon har jobbat på. Nu förstår man kanske lite mer varför vi ville ha dörrar. Just för att kunna mysa i ett hörn eller få en hel vägg som gör ett "rum" där bak.


Här är hela altet, ett nytt parasoll har tillkommit och så har jag ju IKEA solcells-fuskrislampor att hänga i trädet. Allt är inte med men det är inte så lätt att lyckas ha det utefint när en såg står i vägen och dammar ner hela tiden.


Dörrarna går bara åt ett håll, dock åt det hållet som det hitintills har blåst så dörrarna öppnar sig själv hela tiden. Ena katten fattar ingenting utan sätter sig på andra sidan dörrarna och jamar att man skall öppna!! Hallå du är katt, klättra över som du gjort innan?

Hoppas fler hänger på att visa Sommarens projekt!!

/Erika

5 kommentarer:

Mrs Small Town sa...

Så fint Erika, vid första anblicken ser det så eran uteplats redan jättemysig ut.

Nu ska jag ta och läsa/titta igenom ditt inlägg ordentligt!

OCH Tack för du hänger på utmaningen :-)

Kram
Sara Small Town

Marina sa...

Blåsig tomt har vi också och vi funderar hela tiden på var och hur vi kan göra det mer vindskyddat.

Kram!

Bodil sa...

Det här blir en riktigt mysig uteplats. Så vackert med berget bakom.
Önskar dig en riktigt trevlig midsommar!
Kram Bodil

Husprojekt Drömhus sa...

Verkligen superfint! Vad duktiga ni är! Läckert med klippväggen i bakgrunden.. Ni får säkert många goa kvällar där! Trevlig midsommar!!!!

Sanna sa...

Hej Erika,

Tänkte jag skulle bekanta mig med bloggarna i Saras "Sommarprojekt 2010"-utmaning. Har snurrat runt lite här och det ser jättefint ut. Fattade jag rätt - bor ni i garaget under tiden? Uj uj jag beundrar er verkligen!

Ha en skön kväll,
Sanna