fredag 20 augusti 2010

Kakling pågårDå har vi äntligen kommit i gång med själva kaklingen i badrummet. Vi har fått låna en kapmaskin som klarar av riktigt hårt kakel av svågern. Såg att vara mycket smidigare än att kapa med en vinkelslip. Vi har någon meter kvar var vid ingången till badrummet och kaklet som skall vara i duschen. Hoppas detta blir klart i morgon. Sedan är det dags för väggarna och det blir riktigt spännande, golvet har vi ju redan lagt i tvättstugan och hallen så det visste vi hur det skulle se ut.

I går hade vi en riktigt härlig dag, energin var inte på topp riktigt så det blev att sitta med var sin dator i huset och surfa efter badrumssaker bland annat. Tillslut hittade vi det vi sökte och använde oss av Internet butiker för att få bästa priserna. Mycket lättare än att åka runt halva stan för att hitta det man söker.

Bild från INRBild från Mora


Bild från Tapwell


Bild från Hafa


Hoppas att vi inte skall behöva vänta allt för länge på leverens och att allt är helt. Är lite orolig över dusch dörren då vi inte har haft jätte tur med glas än så länge.


Vårt badrum kommer se lite ut som på bilden från Hafa men ändå inte. Ska komma i håg handdukshängaren under handfaten från bilden.
Handfat har vi redan beställt, de fick vi för någon vecka sedan. Elips från Svedbergs, de är lika fina som på bilderna på nätet. Hoppas hoppas att allt kommer att passa i hop i verkligenheten med.Något helt annat......den här gästen satte inne i taket härom kvällen, hittade honom på dynlådan utanför altandörren idag. De är inte små heller, 7 cm ungefär tror jag den var. Tillslut hade han själv kravlat in i plastbunke så att jag slapp ta i den för att flytta den så att den inte gick i huset igen.

I morgon är det kakling, vaxoljning av bänkskivor och prova ut ny arbetsstol för jobbet som gäller.
Vad har ni för fredagsplaner?

/Erika

2 kommentarer:

Wictoria sa...

god morgon
Fina val till badrummet, har själva samma kran och gäster :)Kan nästan tro att man befinner sig utomlans. De är ganska tuffa men man vill inte ha de inne.

Lycka till med kaklingen

Anonym sa...

Åh vilken snygg kran! Sån vill jag oxå ha. Ikväll blir det vila för min del, det ska bli skönt. Kram från Julia