torsdag 5 augusti 2010

Vi har varit i paradiset


Efter en vecka nere i Grekland har vi nu kommit hem och lyckats samla ihop så pass att vi har bröjat greja med huset igen. Det var helt underbart att få vara borta och bara ligga i solsängen utan att behöva göra något mer än att smörja in sig med massa solkrämer.

Jag har lite glömt av att vi hade bokat rum med havsutsikt så när vi öppnade dörrarna till balkongen första gången och såg utsikten på bilden här över så blev väldigt väldigt positivt överraskad.


Här vi poolen har vi legat ungefär hela tiden, varför ligga och bli sandig vid havet när det ändå bara vara en mycket kort sträck att gå till den om man vill doppa sig i det salta, blå havet?


Parasollen var uppfälld hela dagarna annars hade man inte orkat i värmen, 32-34 grader hela veckan.


Tom hatten var på i skuggan, så skönt att ständigt få skugga på huvudet var man än gick. På semestern får man se ut hur man vill, ingen som vet vem man är!


Sen var det här med All Inclusive, frukost, lunch, Afternoon Tea, middag och alla dricka man kan tänka sig hela dagen. Det är lite jobbigt att ställa sig och laga mat nu även om man har världens finaste kök.


Här på terassen intogs många koppar kaffe på maten och sedan ett par drinkar på kvällarna. Våra altaner känns lite futtiga så vi får nog bygga ut dem lite tror vi!


Solnedgången över havet sett från den härliga terassen, poolen ligger helt tyst och väntar på en ny solig dag att ge svalka åt oss gäster.


Soluppgången sista morgonen, synd att man inte kan få det lika dant här hemma.
Nästa gång blir det två veckor, en vecka var bra men om man kan få två veckor och ha det så här bra så varför inte?

Vi rekomenderar varmt Hotell Iberostar Plagos Beach på Zakynthos (Tsillivi)!

Dags att fortsätta med huset, nästa sak är taktegel på!!
/Erika

6 kommentarer:

Eva sa...

Låter ju heeeeeeelt fantastiskt! Men nu ser jag fram emot lite fler blogguppdateringar! Har kikat in på sidan och sett den där kladdkakan allt för många gånger nu! ;-) ps. Alve tackar för grattishälsningen

Jord under naglarna sa...

Så fint det ser ut och så mysigt ni verkar ha haft!

Det var säkert extra skönt för er med semester då ni jobbar så hårt med huset hela tiden.

En helt vanlig människa... sa...

Kameran verkar ha funkat bra!

Villa Svanen sa...

Låter helt fantastiskt, all inclusive är helt underbart, skönt med lite vila // Malin

Linda V sa...

Perfekt, precis vad ni behövde!!!!

Erika Flood sa...

Underbart!

Det var ni värda :)