lördag 23 januari 2010

Frigolitiseratag har var lite dålig på att fota det senaste så jag passade på i morse. Trött och hungrig var jag men fota skulle jag. Fota mina fina böjar sa en stolt elis i morse visst visst. *klick klick* Ljuset var jätte fint ute men inne ville det sig inte riktigt.Mer fina böjar och en fin altandörr, är så nöjd med våra fönster från Tanumsfönster. Röret som går ner i mitten av dörren är för inbyggda diodlampor. Sambon har visst beställt en provlampa så att vi kan testa om vi blir nöjda. Han vill ha massa dioder, ekonomiskt, miljövänligare och lite hightech i ett, precis som ett kinder ägg!!

 

 Man skulle kunna tro att en klottrare har varit framme men det är bara sambon som sprayat var ledningarna går att så att vi inte glömmer det när vi fortsätter att jobba.

 

Sambon har frigolitiserat (personlig böjning) väggarna, lagom tungt för en person med ett jätte blåmärke i handen efter en halkolycka på garagetrappen. Blev väldigt orolig när jag hörde hur det lät utanför dörren men han hann resa sig snabbt. Envis som få jobbar han på även med 1½ hand.Vi har fyllt garaget med över 100 golvspånskivor, det är ca 10 mindre för de har jag burit upp och hjälpt till att lägga i allrummet. I morgon ska vi börja i köket, la en 20 cm bit i köket i dag så det det räknas inte riktigt som att ha börjat där tycker jag.

90 skivor kvar att bära då, ja ni förstår var jag är veckan som kommer. Någonstans mellan huset och garaget, kolla här för att se hur skoj det är att bära hos oss.

Hoppas ni haft en trevlig lördag!
/Erika

12 kommentarer:

Mårtensdrätt sa...

Vad fint det blir man kan se hur det ska bli, vad skönt att ni kommit så långt.
//Ulrika

Marina sa...

Det börjar se lite varmare ut i ert hus nu tycker jag.

Kram!

Livet på Marbogården sa...

Det går framåt, i full fart. Mycket att bära för din del, förstår jag om ni har så många som 90st kvar:) Ha en skön Söndag! Kram

Vimsingen sa...

dioder vad är det? Nu verkar det gå fort framot. Men vad ni jobbar. Slit inte ut er!
Kram
Vilma

Bodil sa...

Och ni bara jobbar och jobbar!!!! Ser att det är brant uppför att bära. Det här kommer att bli hur fint som helst!!
Kram Bodil

Adaras mamma sa...

Bra med nya ord tycker jag. Svenska språket behöver fler ord. Att frigolitisera tycker jag lätt kvalar in i SAOL :-)
När det gäller bärande av plattor får du hojta om du vill ha hjälp.

Elin - ett hus till oss sa...

Fönstrerna är verkligen jättefina! Oj vad det händer saker hos er, Kul!

Sv: Jag håller med om att det är lättare med muspekare, vissa grejor går att göra med bara laptop men det tar lite längre tid :)

Kram Elin!

Veronica sa...

Golvspånskivor....det går som en suck genom hela kroppen. Men konstigt nog känns dom redan långt bort i det forflutna, så det finns hopp:) Det är så roligt att börja ana hur det kommer se ut hos er.
Kram Veronica

Annica sa...

Hejsan!!
Vad fint det kommer bli. Kul att följa med!!

annelie sa...

Ja VET, bara jag hör ordet klinkers så får jag ångest :)! Jag tror vi kan hålla på och vela i evighet. Fin blogg du har! kram annelie

Välkommen. sa...

Jisses vad ni jobbar på. Ni är verkligen urduktiga! Kommer bli toppenfint! Kram Hanna

Taklyftet sa...

Det går framåt i hög hastighet som vanligt!
Hoppas att allt är bra med er, vill ni värma er någon dag framöver så är ni välkomna förbi på fika.
Kram
Jenny