måndag 8 november 2010

Kvällsmys


Jag har lite svårt att dricka kaffe och thé framåt kvällen för då kan jag bara inte somna. Rött thé däremot går hur bra som helst. Fick tips av en kompis i helgen att testa just den ena chokladen på bilden i hop med en kopp thé en kväll så det har jag gjort nu två kvällar i rad. Super gott! Choklad med salt kan verkligen rekommenderas, så även Rödvinstryffel o chokladkakor o kladdkakor o varmchoklad o choklad i andra former. Jag gillar choklad och det vet min kompis och just det här tipset var något speciellt och kan nog inte riktigt jämföras med Mmmmmarabou. Nästa gång är det jag som följer med till chokladmässan.

En helg med massa tårta och kalas, min kusins dotter fyller år nästan samtidigt så det blir dubbelt upp för oss. Annars hoppas jag komma i gång lite med att hitta en trädgårdsarkitekt så att det kan planera lite trädgård i vinter. I huset försöker vi hitta något som är lite roligare än det som är tråkigt att göra.

Tack för de fina presenterna och för att ni kunde komma på kalas hos mig!

/Erika

5 kommentarer:

Klipphöjden3 sa...

Håller med dig, choklad med havssalt är SÅÅÅÅ gott:)
Kram Veronica

Graadskan sa...

Har aldrihg smakat vare sig choklad med havssalt eller rött te... Kanske dags för det nu?

Kram!

Eva sa...

Chokladmässa? Uuuhhh! Meddela gärna mig när du ska dit så finns det stor risk för att jag hänger på!

Linda V sa...

Har såna problem att kommentera i din blogg. Fattar inte.

Nu kanske? Gott med te och choklad!

Åh, ska ni anlita trädgårdsarkitekt! Spännande! Jag gick ju kurs via Vuxenskolan med Agneta Wendesten (trädgårdsarkitekt), det var kul. Man fick jobba på sina egna idéer och fick en del tips. Fast det var för kort kurs. Annars är ett tips att vända sig till Byggcentrum för en 30 minuters rådgivning. Känns det bra med den rådgivaren kan man ju anlita för ett större uppdrag? Ni får säkert tips från andra som anlitat någon. Det finns ju en del att välja på om man söker. Lycka till!

Erika Flood sa...

Choklad är det bästa som finns! Prova med chili också, det är jättegott.

Kul med en trädgårdsarkitekt, jag har också tänkt börja planera vår trädgård i vinter, ska bli så kul!