söndag 13 februari 2011

Sakta men säkert

Klinkers

Ja lite så är det hemma, sakta men säkert kommer vi framåt. Sambon tuffar på som den Duracell kanin som han är och jag hänger på i min egna takt. Det är där den där fina skyddsmaken kommer inte. Förhoppningsvis skall det gå lättare att arbete med den istället för engångs maskerna. Inga andra som blivit sur på att allt sånt är anpassat efter karlar?
S har fortsätt vidare med kaklingen i det stora badrummet, nu fattas det bara 4 plattor så är all klinkers klar.

Avloppsschakt
Vi har länge haft en liten ram i golvet där avloppet upp till andra våningen skall vara. Reglar har legat ut under ett täcke av frusen snö så till slut åkte sambon och köpte nya för att få till regelverket. För en gångs skull blev det inget isolerande utan bara smack på med gips och så fin mosaik.

Avloppsschakt med kakel

Här är det kaklat och klart, allt på en dag. Finns bara inspiration så kan vi fortfarande få till det även efter 1½ år. Nej nu är lunch siestan över, antingen blir det en tur i friskluften och den härliga vårvinter solen eller så drar jag på mig mask o gör färdig eldragningen för lamporna i tvättstugan så att jag kan få se min fina kristallkrona gnistra.

/Erika

1 kommentar:

Erika Flood sa...

Bra jobbat och snyggt blir det.
Ska ni ha kristallkronan i tvättstugan?