torsdag 30 juni 2011

Detaljer

Hängränna
Visst vill ni se mer bilder från farstukvisten? För er som funderar på att bygga en egen hoppas jag att alla mina tusen bilder på sommarens finast projekt verkligen ger er inspiration att göra en egen.
Vårt brutna tak är inte 45 grader som jag har förstått är det vanligast. Därför var den här vinkel lite svår att få till utan att justera lite på lite plankor och hållare. Det gäller att tänka till flera gånger när man jobbar med vinklar i 3D.

Stupränna
Vi har valt svarta stuprännor på alla våra hus. Vi tycker att det bryter av mot allt det ljusa som annars är på husen.

ÖverliggareDet finns många fina handledare som är rundade upp till men vi vill ha en ännu bredare så det blev att tillverka egen rundning. Sambon har fräst kanterna på båda sidorna på alla överliggare. De är fortfarande tillräckligt stora för att ställa en kaffe mugg på dem!

Takstol och råspontHar jag sagt det innan? Semesterprojektet är att måla upp och ner förhoppningsvis kommer inte nacken bli sned efteråt.

Myshörna
Här i hörnet hoppas vi att det står en stol i slutet av sommaren. Planen är att fynda på reorna.


Myshörna
I andra hörnet vid kattens kattlucka blir det en stol till så att vi får var sin. Nu till det svåra......vilken typ av stolar tycker du hade passat här under? Tanken är att man kan sitta här och kolla mot solnedgången som är till vänster i bild.

Visst är det skönt med semester!!
/Erika

2 kommentarer:

Maria sa...

Varsin hängstol. Skulle inte det kunna vara något ?

Klipphöjden3 sa...

Det ÄR detaljerna som gör det:) Semester underbart! Har börjat räkna ner till min, bara 4 arbetsdagar kvar!

Kram Veronica