lördag 12 november 2011

Katt o råtta(?)

Navibot Silencio in action
Nu när vintern har kommit och med en fyrbent vän som springer in och ut så blir det automatiskt smutsigare på våra golv. (Absolut inte vi själva som smutsar ner.) Vi har en jätte fin dammsugare, champagnefärgad och allt, men den har en liten nackdel. Den städar inte själv! Hur löser man det 2011?

Samsung SR8895
Lösningen heter robotdammsugare, Samsung SR8895 Navibot Silencio. Tyst, snabb och lika rolig som en radiostyrdbil om man är man och över 30!!

Nyfiken katt
Nu gäller det bara att få katten att förstå att den inte vill honom något illa. Han är lite orolig för den åker och putter på hans matskål hela tiden. Finns många roligare filmer på Youtube där katter sitter på dammsugaren och åker med. Vi är inte riktigt där än om man säger så.

Trevlig helg!
/Erika

4 kommentarer:

Helene sa...

Jättekul!
Vår granne skaffade en robotgräsklippare i somras och vår lilla katt Smulan hade mycket kul med den i början, innan hon fattade att det inte var en "kompis". :-)

Hon satt och lurpassade på den och hoppade fram mot den, men blev helt paff när den tvärt vände om eller backade när hon trodde att den var på väg mot henne.

Ska bli kul att höra hur det blir med en dammsugare!

Kram Helene

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Nu såg jag katten åka runt hemma hos er! Haha!!
Hoppas dom blir sams så småningom!
Och vad behändigt med en sådan dammsugare!
Ha en bra vecka! Kram!

Klipphöjden3 sa...

Vilken underbar uppfinning! Måste se konstig ut i en kattsögon. Hoppas de snart är vänner.
Kram Veronica

Anna sa...

Tack för recepetet! Det ska provas!

Vad spännande med en självgående dammsugare! Fungerar den bra?