torsdag 15 december 2011

Läggdags snart?


Nu har det hänt lite saker i sovrummet igen. Fick ett lite utbrott på spacklingen för några veckor sedan och sedan dess har det varit svårt att fortsätta. Nu så, i helgen vågade jag mig på väggslipen igen. Både en svänga i taket och på väggarna. Här syns det att väggpanelen har fått sig lite mer vitfärg än bara den vita spärrgrunden.

Kan vi sova här snart?
Här är hela panelväggen i sovrummet. Vi kommer att göra en sänggavel som är likadan som väggen fast en bit ut i från väggen. Vänstra väggen är vit och högra är inte vit om ni trodde att vi hade väldigt konstigt ljus.


Här är det bara vita väggar. Just den här vita väggen är även tapetserad med microlit och sedan vitmålad ett par lager. En vända till tror jag det är som gäller sedan kan vi börja skorsten.......aaaaaa myyyys!


När jag slet med min ej så vänliga kompis väggslipen (som jag fortfarande rekomenderar er att hyra för utan den hade jag strejkat helt) så var sambon inne i vårat "privata badrum" och bl a gjöt för duschen.

Fick gjort massor i helgen, härligt med en helg där man känner att man verkligen kommer vidare. Nu är vi på jakt efter kakel igen och sedan skall vi bestämma oss för parkett till hela över våningen.

Just det ja...julklappar med...tänk om man slår in fel? En bok kan nästan se ut som en klinkersplatta!?

/Erika

6 kommentarer:

Helene sa...

Ser att sovrummet börjar närma sig klart :-)
Ska ni ha tapet på den omålade väggen och i så fall vilken?

Flyttar ni in till jul? I sovrummet alltså!

Ja klinkers i julklapp är väl inte illa ;-)

Kram Helene

Marina sa...

Men va spännande! Kanske en bra julklapp - färdigt sovrum?

Kram!

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Åh va snyggt det blir!!!
Utbrott - check! Blä för slipning! Bra jobbat!!
Snart kan ni mysa en massa där!!!
Kram och ha en bra helg!!

Helena sa...

Blir ju kanon bra det där! Slipning är verkligen inget roligt jobb så alla tips för att underlätta skitgörat tas tacksamt emots :) För jag kan tänka mig att jag har en hel del sånt jobb framför mig! kram

Erika Flood sa...

Åh, vad fint det blir!
Ja, du vet vad jag tycker om slipning ;)
Om du slår in fel får du improvisera och säga att det är ett ljusfat elelr något annat snyggt ;)
Trevlig helg!
Kram Erika

Anna sa...

Men så skönt att ni börjar se slutet! Ska bli så spännande att se slutresultatet!Å, jag kan bara hålla med! Slipning är verklgen trist ibland!