onsdag 28 december 2011

Välkommen in!

Hall
I kväll tänkte jag bjuda in er hos oss, i alla fall på bottenvåningen. Kan säga att det är inte mycket till stylade bilder som kommer att visas. Här är hallen man kommer in i när man går in via farstukvisten. Nu fortsätter jag genom att vrida mig åt höger ett halvt varv.

Allrum/sovrum
När man kommer in i hallen är det kaminen man ser nästan rakt fram. Här har vi idag vårat sovrum men om några månader kommer våra snygga fåtöljer stå här här på en härligt lurvig matta.
Till höger i bild finns en dörr och bakom den badrummet.

Badrum
Snett in till höger har vi våra härliga handfat och den helt otroliga duschen! Den är såååå härlig!
Vänder mig om och hittar rummet med kristall kronan.

Tvättstuga
Helt ostylade bilder, tvätten är inte vikt men skjortorna hänger prydligt. De röda handdukarna fick vi i julklapp och är mycket mjuka och sköna.
Går ut genom samma dörr och ställer mig på andra sidan om kaminen.

Allrum/sovrum
Katten tittar fram och undrar lite varför jag går runt, runt med kameran utan att fota honom. Ser att man ser hans entré. Den kommer hamna så prydligt under trappan är det tänkt så att man skall slippa se det lilla draghålet. Slår lite grann i luckan kan man säga nu med alla stormar.
Går och ställer mig till höger om katten och tittar in i köket.

Känns som ni har sett köket massor redan men ändå när jag har försökt hitta bilder på hela rummet på bloggen har det varit väldigt ont om dem.

Som årskrönika skall jag se om jag kan få till lite före och efter bilder på det ni sett här och även övervåningen. Gillar själv att se på andra bilder före och efter så då får man bjuda tillbaka tänker jag.

Mina extra lediga dagar är slut. Skall visa lite av framstegen med, är så nöjd med våra nya val för övervåningen.

God fortsättning!
/Erika

6 kommentarer:

Helena sa...

Shit vad härligt med en kristallkrona i tvättstugan "Gilla" !! Och så fint det är/blir hemma hos er!! kram

Mårtensdrätt sa...

God fortsättning Ika, vad fint det blir, härligt att få så bilder från vardagen!
Kramen
Ulrika

MiaC sa...

Tjingeling i stugan, jösses vilken skillnad... alltså när man ser bilden på ert hus 2009 och nu... och då pratar vi "bara" om utsidan. Insidan är på väg att bli lika ljuvlig den, det är verkligen så otroligt kul att se förvandlingen =)
Vi köpte ett torp förra sommaren och håller på att renovera det för fullt nu... det tar dock tid i och med att det ligger nere i Småland så det blir inte direkt att vi far dit varje helg. Sen får man väl erkänna att kunskapen om hur man ska få till allt inte riktigt finns där än men vi kämpar på efter bästa förmåga och där vi brister får vi fråga mer kunniga. Kan säga att er blogg och renovering har hjälpt oss en hel del, är så glad att jag hittat hit =) Kram på dig.

Marina sa...

Jag upphör aldrig förundras över er renovering. Klart imponerad!
Ser verkligen fint och genomtänkt ut överallt.

Kram!

Helene sa...

Jättekul och ni har det jättefint!

Jag är ju sån som gillar att se planritningar.
Har ni någon sån att visa. Lättare att hålla reda på var man är när man kollar på bilderna tycker jag.

Väntar med spänning på att se övervåningen :-)

Kram Helene

Villa Nystuga sa...

Vad fint ni har det! Förstår att ni är nöjda med er dusch och hela badrummet också för den delen.

Att bilderna inte är stylade gör inte något utan det bevisar bara att det verkligen bor någon i huset. Ska bli kul att se förändringen allt eftersom.

När vi kikade in i köket så tyckte jag mig se att taklampan över bordet påminner om den jag kikat på, fast i en annan färg. Kan den vara från Ellos?