måndag 23 januari 2012

Här var det sprutat

Scotte och spärrgrund
Vad väntade vi på?
Jo, vi väntade på att målaren skulle komma och spruta vårat innertak på övervåningen. Vi har målat allting, ja vi har gjort allting själv fram tills nu. Men när man ser storleken på innertaket som vi skulle behöva gå över förhand. Ja då blev målarens erbjudande om att komma till oss och måla oslagbart.

Vit, matt råspont
 Hela innertaket är nu målat med Jotuns kvist och spärrgrund och sedan slutligen en vit matt färg och vi har inte gjort någonting!

Arbetsrum
TV-delen
Soffhörna
Takfönster och ventilation
Sovrum och loft
Nu saknas den mörka parketten och en skvätt färg på väggarna. Vad tror ni om en härlig färgklick till tapet på den här väggen??
Förresten, finns det någon som har testat Bjoorn.se som leverantör av parkettgolv? De har ett riktigt bra pris på ett Kährsgolv som vi har sett.

Vad gjorde då vi medans målaren målade, nej vi var inte och fikade på något shopping center som målaren föreslog.

/Erika

3 kommentarer:

Marina sa...

Det låter ju effektivt att sprutmåla taket. Snyggt blev det!

Kram!

Helene sa...

Ja roligare kan man ha än att måla ;-)

Som jag säkert redan sagt x antal gånger överlät vi allt måleri o tapetsering till vår målare Göran, som gjorde ett super jobb. Så grundligt underarbete och så säker.
Med vår takhöjd i kök vardagsrum hade vi slitit ihjäl oss om vi gjort det själva.
Vi målade huset utvändigt istället första sommaren när huset kom Det fick räcka. Vi har som sagt slitit i över 20 år med vårt gamla hus.

Nu lägger vi kraften på utsidan istället med trädgård och tomtplanering :-)

Ni gör alldeles rätt i att inte göra allt själv, det tar ut sin rätt endera dan!

Kram Helene

Helena sa...

Vad skönt det måste ha varit att få komma hem till ett färdigmålat tak. Finns ju roligare saker att göra än det.. som att dricka kaffe :) Jag tror att den där väggen kommer att göra sig bra med en färgklick och när det är bara en vägg är det ju lätt att ändra om man tröttnar. Kram