söndag 15 januari 2012

På väg hem

Fick en Liebster award från Lotta med bloggen Smutron äro små för ett tag sedan. Tack så jätte mycket för din fina kommentar!! Alltid roligt när någon tänker på en lite extra så där.
I början brukade jag skicka vidare awards, det är fortfarande samma bloggar jag läser och jag tror dem vet att jag gillar det dem delar med sig av redan. Om inte så få ni en extra kram nu. *KRAM*

Övervåning
 Övervåning har kommit ännu närmare att bli klar. Vi har städat undan en hel del så att S kommer åt och spacklar.


Takspottar på skena
Vi har kollat på belysning att ha på hanbjälkarna som syns på bilden ovan ett tag. Spottar som vi kan ha LED i och som är lite mer råa i designen, industriell stil om du vill kalla det för det. Nu har vi bestämt oss för Frigg från LK Design.


Takspot
Den går att vinkla åt olika håll som gör att vi kan lysa upp mot nock och även ner mot golvet. Sökte lite på Internet och hittade en leverantör som hade mycket bra pris med om man jämför med första butiken vi såg den i. Kolla in Lampgallerian!

Mörk parkett
Idag, på en söndag av alla dagar, beställde vi golvet till övervåningen. Det blev en mörk, ekparkett från Golvabia. På bilden är det den som ligger närmast klinkerens i badrummet som är rätt planka. Den andra var en mörk, rökig ek från samma tillverkare.

Bild lånad från Golvabia.se
Så här ser den ut om man får tro Golvabia. Vårat sovrum har med snedtak precis som på bilden så vi får verkligen hoppas att det blir lika fint i verkligheten. För mig känns det varmt och lugnt med ett varmare golv. Lite så som man vill känna i ett sovrum, tror jag.

Ny vecka och dags att mina fötter skall få sig en present!
/Erika

6 kommentarer:

Marina sa...

Så fint det mörka golvet ser ut och spännande att det är så långt kommet att det ska städas undan där uppe.

Nu kom jag på att jag ska boka tid för ryggmassage. Kom på det när du skrev om dina fötters present.

Ha en fin ny vecka!
Kram

Lisa sa...

Jag är så avis att jag nästan svimmar! Va fint ni får det! Har redan sagt att jag är kär i fönstrena. Ska bli kul att se det klart sen :)

Anna sa...

Åhh. vad fint med mörkt golv! Det ger en så härlig känsla! Det var ju fernissat golv har innan vi slipade och jag hade gärna behållt det i sovrummet om det nu inte var för att de grovslipat golvet när la på plastmattan! Ja, badrummet blir större. Ca 6kvm men det är rejält med snedtak! Som det är i dagsläget får vi inte in nån dusch! I dörren intill toaletten blir det tvättstuga! Härligt!

Anonym sa...

Vilka snygga spottar! Kommer att passa finfint på er övervåning!
Var också inne på ett mörkt golv först. Golvet var det svåraste av allt att välja... Till slut blev det ett mjölkvitt ekgolv, rädd att det hade blivit för mörkt annars ihop med vårt svarta kök. Men mörkt är snyggt!
Kram Susanne

Helena sa...

Både spottarna och golvet ser snyggt ut. Ska bli så kul att få se allt när det är klart! Nu ska jag kila vidare.. och kolla på en viss lampsida :) Trevlig kväll! kram

Helene sa...

Nu börjar man få bilder i huvudet på hur fint ni snart kommer att få det.

Härligt!
Så bra val ni gör gillart skarpt!

Kram Helene