onsdag 28 mars 2012

Follow your dreams

Shoppingfönster
Ibland fastnar vissa saker som man sett i en butik och man vill bara ha dem. Tänk då att ni ser den här saken som ni såg första gången i en helt annan ort än den ni bor i. Ni ser den i en annan ort som ni heller inte bor i och när ni tänker gå in i butiken så är den STÄNGD!!!!

Bruka Design
Tack vare att den andra butiken faktiskt hette Bruka Design så var det inte lika svårt att spåra upp den här underbara tavlan som jag såg i Falun i höstas. En snabbis på Internet och vips hade jag koll på Återförsäljare för Bruka design i Göteborg.


Idag när jag vare inne i Göteborg för att klippa mig så sprang jag in en supersnabbis på Josephssons och letade efter min tavla och visst hade dem den. Ingen tvekan här inte, fram med plånboken bara.

Follow your dream
Nu har jag följt mina drömmar och har min tavla hemma. Bara att skaffa lite skruv och sätta upp en av våra första inredningsprylar till vårt nya hem. Köksmattan räknar jag inte och nummer två som skall upp är en ärvd Stringhylla som kommer sitta på väggen till höger i bild. Det svarta i kaminen, tavlan och hyllan kommer att bryta av så snyggt mot allt det vita på bottenvåningen.

/Erika som följer sina drömmar

3 kommentarer:

Helene sa...

Fin tavla!
Skadar inte att påminna sig ibland om detta :-)
Ibland kommer man på ett sidospår eller återvändsgränd ;-)

Kram Helene

Graadskan sa...

Den har jag också sett och gillar den skarpt!
Tror jag har sett den hos Balders Hage också, men det spelar ju mindre roll nu, när du redan köpt din! :)

Önskar dig en riktigt fin helg!

Husprojekt Drömhus / www.lantligahem.se sa...

fin tavla med kloka ord! :)

Trevlig påsk,

Kram
Tiina