onsdag 13 juni 2012

String


Fåtöljen har fått sällskap av en Stringhylla. Jag vitmålade hyllplanen då vi inte har något som passar med teak hyllorna som var orginal. Det svart hänger snyggt i hop med tavlan och kaminen.


Temat blir lätt svart när man just försöker fånga upp det svarta från kaminen för att bryta av mot allt det vita. Så fort hyllan var uppsatt var jag ju bara tvungen att gå ner och börja plocka fram lite saker som legat och väntat under bygget.


Vi har fått ärva hyllan och dem här kopparna. Så fint ihop!


Den här har legat nerpackad längre än bygget. Nu passade den hur fint som helst!


Lite grönska lyckas jag få att överleva även om det är en bit in i rummet.


Fuga skålarna är med något som har legat nerpackad under tiden vi har byggt. Fick en fin kompletering av min mamma så nu är det det gyllene talet tre.

Nu börjar det komma på plats, trappen, soffan o sängen. Det ena gör att det andra är möjligt. Tänk ett sovrum som faktiskt blir lite mörkt även på sommaren. Vet inte hur många nätter jag vaknar kl 2 o tror jag försovit mig pga ljuset.

/Erika

4 kommentarer:

Ullevidsdal sa...

Så snyggt det blev!

Gillar den stilen på saker och blev så glad när jag hittade ett string blombord förra sommaren på "vår" loppis :-)

Kram Helnee

pinkfriday lisa sa...

Aha de där termosarna är från jönköping, finns nån historia bakom dem. Fint som snus blev de ju! Jag är super seg på svara känner jag. Men mera sneskåp! Berätta mera ;) Hur stora? har du bild? va de svärnor eller hur va de?

Taklyftet sa...

Ni har kommit så långt och fått det så fint!

Jessica Inspera sa...

vilket underbart hem ni har! :)