måndag 24 september 2012

Nockprydnad på förrådet

Förråd med nockprydnad
Så här ser vårt förråd ut idag. I sommar har det fått en ny lite längre trappa, inget gräs om kring sig och en härlig vilostol in till knuten. Vad jag inte visste var att det lilla huset hade fått sig en egen nockprydnad nyligen!

Nockprydnad
 Det är en helt frivillig sådan kan jag lova. Sambon ropade på mig när han kom hem en kväll. Titta på katten sa han. Jaha och hur lätt var han att hitta då? Grått hus, gråa stenar, grått grus, grått berg, grå fribbebod och så GRÅ katt. Tillslut så så hittade jag honom med kameran uppe på förrådet.

Hur tar jag mig ner?
Vi vet inte riktigt hur han tog sig upp och han hade lite svårt att bestämma vägen fram och tillbaka längs hängrännan. Men så till slut....

Hopp
Är men envis med kameran så fångar man i bland lite roliga saker som dem där snabba små fyrbenta djuren hittar på. Snabbt skutt till andra sidan och sedan mellan landa på tegelpannorna innan han försvann bakom friggeboden igen. Han är för go' vår lille pisse!

Trevlig måndag!
/Erika

3 kommentarer:

Villa Nystuga sa...

Inte alla som har en levande nockprydnad :))

/Cecilia

Frida sa...

Här snackar vi att matcha huset, tom katten gör sig bra ihop med huset :-)

Maria sa...

Hihi Du har då den absolut vackraste nockprydnanden jag någonsin sett :) Tänk så mycket glädje, skratt och kärlek katterna kan ge oss!