lördag 23 februari 2013

Motivation

Motiverad?
Februari....det är kort månad men hur lång och seg den ändå känns. Kan det inte vara maj snart?
Här behövs motivation!
En tjej som springer även när hon inte alltid fått i sig allt kaffe som hon vill är Humlan. Hon peppar sig själv med något löparplagg i bland. Och tja varför inte? Det måste ju ha varit skornas fel att jag fick ont i benhinnorna och skornas fel att stepbräddan kändes som den stod en meter i från mig hela tiden på MRLen idag? Röd i nyllet åkte jag därför direkt till sportbutiken efter passet och skaffade mig dessa läckra saker.
Ett under att bilden blev skarp för att göra en sit ups till idag fanns inte enligt min mage. :-) Japp, jag ligger med benen i vädret för att få en schysst vinkel på skorna.

Nyiken!
När jag ändå var i farten så tyckte jag att katten behövde motiveras att använda något annat än våra nya fåtöljer att klösa och sova på. Att få han att gå i gång på en fjäder som flög runt var inte svårt men att klösa på en stolpe när man hela naturen och en fåtölj gick inte direkt hem. Tur att jag hade kameran framme första gången han kom fram till den.

Dags att boka nästa pass med nya skorna, nu jäklar!
/Erika

5 kommentarer:

Marina sa...

Kämpa på! Vi måste peppa varandra vi som försäker men inte är jätte träningsvana. Det är ju svårt det där med att skriva om träning tycker jag. Vissa tror att man bara vill skryta, tror att man tror att man är bättre än andra för att man tränar...Vissa tror att alla som tränar är supertränade och man kan få höra kommentarer som "men du tränar ju, inte är väl du trött redan". Suck!
Jag tycker att det är peppande att läsa om "vanliga" människor som tränar. Inte sådana som tränar sju dagar i veckan och har det som jobb (jo, det finns ett par sådan jag läser om men inte många).
Nu kan jag ju berätta här för dig att jag sprang idag. Det var första "riktiga" rundan på länge. Snön är ivägen och även mörkret. Broddar köpte jag i veckans om gick eftersom snön inte vill ge med sig. Det blev 6,5 km och jag är jättenöjd. Har aldrig sprungit så långt. Det gick inte så fort men det var inte meningen heller. Snön var en anledning men även orken. Jag är inte snabb helt enkelt. Inte ännu...
Inte en gång gick jag och jag känner mig starkare än någonsin. Det är nog tack vare styrketräningen under vintern som gjort sitt till.
Nu kämpar vi på och peppar varandra!

Kram och lycka till med nya fina skorna!

Hannele på Hisingen ♥ sa...

skor är a och o

Cissi (Örebro) sa...

Härligt att höra att det inte bara är jag som anser att det är utrustningens fel om man får ont av träningen ;) Kämpa på tjejen, men var rädd om dig! /Kram, C!

Anna sa...

Snygga skor! Roligt att du såg reportaget i tidningen!
Kramen!

Anonym sa...

Om du fortfarande har svårt att motivera katten att klösa på klösbräda istället för annat. Så är ett bra tips att gnugga in klösbrädan med lite kattmynta. Och sånt man inte vill att de ska vara på kan man testa med lite vitpeppar (så länge det inte är någon möbel som man kanske inte vill få det på).