onsdag 27 februari 2013

Släpp in ljuset genom dina fönster


Det sista har jag suttit och sökt mycket på resor till sommaren och för att inte glömma vilket träd jag vill plantera vid huset. Något som gör en sugen på våren och på sommaren är allt ljus som finns på bilderna. Ljuset flödar inte riktigt i en grå månad som februari och mars.

När solen väl kommer fram så blir ljuset helt underbart inomhus. Vi har massa fönster och sista fönstren vi satte in var högst upp i nock. Nockfönster kan man ju leka jätte mycket med egentligen. Vi valde fyrkantiga som vi ställde på sniskan men varför inte våga lite?
Special fönster från Kronfönster
Nu väntar vi på en dag med uppehåll så att vi kan sätta in våra takfönster för att släppa in ännu mera ljus i vårt hem. På Västkusten får man vänta länge på detta verkar det som....

Släpp in mer ljus så kanske våren kommer till oss lite tidigare!
/Erika

4 kommentarer:

Stationen1887-Angelica sa...

Jag tokhåller tummarna för uppehåll!! Spännande!!! Kram!

HEMLÄNGTAN sa...

Men nu går vi in i mars och jag hoppas verkligen att våren är på g. Nästa vecka ska det tydligen bli upp till 9 grader, vi har något att se fram emot med andra ord!

Ha en underbar dag!
/Jenny

Helena sa...

Ja, vi vill också ha bra väder. Men snart är våren här och det blir ljusare för var dag som går. Helt underbart tycker jag! kram

Kiara Mia sa...

Det här är en så stor resurs som du ger och du ger bort den gratis. Fönster by Kronfönster